dimarts, 1 de desembre del 2009

LES REACCIONS DE... JAUME PRADO

“Un equip com el Lloret ha de marcar diferències a casa i a fora”


El Lloret continua sense trobar el camí de la victòria fora de casa. Dissabte, a La Bisbal de l’Empordà, el conjunt lloretenc només va poder aconseguir un empat (0-0). El porter de l’equip, Jaume Prado, explica que va ser un partit estrany i que hi va haver “mala sort”. “Vam estar molt ordenats i vam tenir ocasions molt clares. Personalment, vaig marxar amb un regust dolent perquè l’equip va jugar bé”. Sobre el rival, l’Atlètic Bisbalenc, explica que “no era un equip que volgués jugar, perquè feien un joc massa directe i per nosaltres era difícil. De fet, jo diria que no vaig haver d’aturar cap pilota. Nosaltres vam plantejar el partit intentant esperar el rival al nostre camp, ben ordenats, i preparats per sortir ràpidament al contraatac”.


Malgrat el marcador final, els de Lluís Ponsdomènech van merèixer la victòria i la van poder aconseguir en l’últim minut del partit, en una doble ocasió de Sergi i Dani Pecci que el porter rival, miraculosament, va salvar. Des de l’altre costat, Prado ho va veure com “dues accions molt ràpides; això és sort”. A més, qui va tenir la major possessió de la pilota va ser precisament el Lloret, que va comptar amb la millor versió de Jose Chávez. “Ens va donar molt d’equilibri i va robar moltes pilotes. Ens agrada tenir la iniciativa en el joc” explica el porter lloretenc.


Els registres golejadors de l’equip, fins el moment, són escassos. Només s’han fet onze gols i d’aquests només un s’ha fet fora de casa (el d’Edu Urdiales al camp del Vilamalla). “No cal dir res al respecte. Si volem estar a dalt això ha de canviar” diu el porter lloretenc. Per contra, l’equip és, juntament amb el Figueres, el menys golejat de la categoria (amb vuit gols) i, per tant, Jaume Prado és el porter que menys vegades ha hagut de treure la pilota del fons de la seva xarxa. “La veritat és que no estic gaire content. Està molt bé que no ens facin gols, però fer-ne tampoc en fem molts”.


Una setmana més, Ponsdomènech no va poder comptar amb els lesionats Alberto Robledo i Àlex Bertran. Aquest últim es troba a punt de tornar a una convocatòria. Sobre Bertran, Jaume Prado assegura que “està treballant molt fort, molt dur i amb molta constància. És un jugador que ens fa falta. Té experiència, té molt clar el que ha de fer dins del camp. És un jugador molt important i jo tinc ganes que reaparegui”.


El proper partit pel Lloret serà a casa davant el CE Abadessenc. Guanyar o guanyar, aquest és l’únic objectiu segons Jaume Prado. “Hem de sumar els tres punts de casa i intentar canviar la dinàmica a fora, ja que amb aquests resultats ens costarà molt estar a dalt. Un equip com el Lloret ha de marcar diferències a casa i a fora”. L’encontre serà el proper diumenge i es podrà seguir des del Camp Municipal d’Esports a partir de les 12 del migdia.