dimecres, 16 de desembre del 2009

LES REACCIONS DE... MARC SOLER

“Per sort, estem amb opcions de tot, encara”


El CF Lloret afronta l’última jornada de competició, abans de les vacances de Nadal, després d’assolir un empat (1-1) al camp del CD Bescanó. Els de Lluís Ponsdomènech, de nou, no van trobar el camí de la victòria lluny de Lloret. Un dels capitans de l’equip, Marc Soler, explica que “és l’assignatura pendent de la temporada, ens costa horrors guanyar fora però hem de seguir treballant en la mateixa línia i estic segur que així els resultats arribaran”. Pel que fa al partit, comenta que “sabíem que seria molt complicat. Ells venien d’encaixar una golejada i el fet de jugar a casa i contra el Lloret els va motivar força; va ser un partit molt dur”.


Una de les complicacions del partit va ser les diferents baixes que presenta l’equip. “Estem en un moment que, entre lesions i compromisos personals, l’equip està molt curt d’efectius”, diu Soler. Dissabte, a Bescanó, no hi van ser dos homes importants a la defensa com Jordi Valls i el capità Héctor Hermoso. Sobre Valls, Marc Soler explica que “ara mateix no tenim un jugador de les seves característiques. Havia passat una mala setmana i només va jugar a la segon part”. Respecte Héctor, comenta que “es troba amb un esquinç i la setmana passada no va entrenar amb el grup”. A causa d’aquestes baixes, Lluís Ponsdomènech va alinear Sergi al lateral dret i Albert Batllosera al centre de la defensa, acompanyant un Marc Soler que diu que “el míster buscava sortida de pilota des de darrera, però ells ens van presionar molt. Tot i així, els dos ho van fer molt bé”.


Un altre dels handicaps amb què es va trobar el Lloret van ser les expulsions de Riky i Antonio. Sobre aquest fet, el defensa lloretenc assegura que “va ser un partit molt mogut i on l’àrbitre no va ajudar cap dels dos equips i va permetre massa agressivitat. El partit es va anar escalfant i nosaltres vam caure en les tonteries de sempre, en parlar més del compte”. Afegeix que “va ser una llàstima perquè vam empatar amb nou i amb onze haguéssim tingut moltes més opcions. Tot i així, els nou que vam acabar el partit vam lluitar fins el final”.


Una setmana més, s’ha de fer incís en la igualtat que presenta aquesta Primera Regional. Tot i el mal inici, el Lloret només es troba a 8 punts del Camprodon que és qui ocupa la segona posició. “Aquest és el gran avantatge, tots els equips estan molt igualats i, per sort, estem amb opcions de tot, encara”, diu Soler. Tot i així, el defensa lloretenc creu que “parlar de promoció a aquestes altures queda una mica lluny, però vist els equips amb què hem jugat i mirant-nos a nosaltres estar clar que lluitarem per aconseguir-ho. Que serà molt complicat ho tenim claríssim, però hem de començar a guanyar fora per estar allà a dalt. Si tenim la sort d’arribar-hi serà molt difícil que se’ns pugui escapar”.


La propera jornada serà l’última, abans de les vacances de Nadal. Els homes de Lluís Ponsdomènech s’enfrontaran al CF Ripoll, que arriba a Lloret després de caure 1-4 al seu propi camp davant el FC l’Escala. Marc Soler explica que “a casa estem forts, traient els resultats, però no serà fàcil perquè el Ripoll té un bon equip”. El partit es podrà seguir diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.