dilluns, 30 d’agost del 2010

TORNEIG SELVA MARÍTIMA

El Lloret s’emporta el Selva Marítima

Triomf del CF Lloret en el Torneig Triangular Selva Marítima, disputat a Tossa. Victòries per 1-0 davant el CD Blanes i per 5-1 davant l’AE Tossa.

El nou Lloret d’Edu Urdiales continua en dinàmica ascendent i es va endur el Torneig Selva Marítima, superant amb autoritat al Blanes de la Primera Catalana i al Tossa de la Primera Regional. El joc va ser bo i la feina en els entrenaments es va veure reflectida sobre el terreny de joc en dos encontres de 45 minuts cadascun, en què el tècnic va tornar a provar diverses combinacions de jugadors.

El primer partit, amb Jaume Prado a la porteria, es va jugar davant el Blanes i el resultat va ser de victòria per la mínima. El gol va ser obra de Riky, que va aprofitar un rebuig, després d’una rematada de Manel Pujadas, per fer el primer gol de la tarda. Acte seguit, es va jugar el Blanes-Tossa, amb triomf pels blanencs (2-1). Per últim, l’encontre que va donar el torneig al Lloret davant l’equip amfitrió. Els d’Urdiales, amb Javi Tato sota els pals en aquesta ocasió, van passar per damunt del Tossa, un equip que, recordem, estarà a la mateixa lliga i que va ser una joguina en mans dels lloretencs. En 45 minuts, 5 gols per només 1 del conjunt rival. Dani Pecci, en dues ocasions, Dani Cuerva, Cristian i Inal van ser els golejadors del darrer partit de la tarda.

El Lloret va tornar a demostrar que vol fer coses grans i que les vol començar a fer bé des del principi. La vista posada, com no, al dia 12 de setembre, data en què l’equip debutarà en lliga en el camp de l’Atlètic Bisbalenc.