dilluns, 15 de novembre del 2010

CF LLORET 3 - 0 CF AMER

Ribas i Cuerva, societat il·limitada



Victòria del CF Lloret davant el CF Amer per un marcador de 3-0, en el partit corresponent a la jornada 10 de la Primera Regional. Marc Ribas i Cristian Cuerva, per partida doble, van ser els anotadors del partit.


Nou derbi i nova victòria amb els mateixos protagonistes com a golejadors. Marc Ribas i Cristian Cuerva van tornar a mostrar el seu estat de gràcia i, per tercera setmana consecutiva, van firmar els gols de la victòria. A més, el Lloret es consolida com a líder en solitari d’aquesta Primera Regional amb 25 punts, a 5 del Ripoll que és el segon i que va punxar a Caldes de Malavella. El derbi davant l’Amer va ser un partit controlat i on el marcador de 3-0 es va quedar curt, ja que els lloretencs van disposar de nombroses oportunitats de gol. En defensa, una vegada més, l’equip va mostrar la seva solidesa i Jaume Prado va poder deixar la porteria a cero per cinquena jornada consecutiva. Com anècdota, l’encarregat de dirigir el partit va ser el gironí Vela Lechuga, tot i que el designat, en un principi, havia estat el polèmic Expósito Pedregosa. El senyor Vela Lechuga va fer un bon arbitratge, tot s’ha de dir.


Pel que fa a l’onze titular, en aquesta ocasió, el tècnic Edu Urdiales, que comptava amb les baixes del capità Manel Pujadas i d'Albert Batllosera, va introduir dues novetats: Jose Chaves i Àngel Vadillo en els llocs de Riky i Dani Cuerva.


Era el primer partit d’aquesta temporada en el Camp Municipal d’Esports i l’espectacle va començar des del primer minut, en què es va veure a un Lloret amb molta força i amb moltes ganes de marxar al descans amb un marcador favorable. Així va ser i poc després del primer quart d’hora, Marc Ribas va aconseguir l’1-0, després de superar el porter Gain en la seva sortida, en una bona combinació de l’equip lloretenc. El Lloret va seguir atacant i va poder fer el segon amb bones ocasions de Dani Pecci i del propi Ribas. El 2-0 no va arribar fins a l’últim minut del primer acte; va ser obra de Cristian Cuerva, que va enviar la pilota al fons de la xarxa amb un gol olímpic. A la represa, més Lloret i un altre gol, el definitiu 3-0. L’autor va ser, de nou, Cristian Cuerva, que va acabar, d’aquesta manera, amb les esperances d’un Amer que ho va intentar però que amb prou feines va poder arribar a l’àrea de Jaume Prado. Els lloretencs van poder ampliar el seu compte golejador per mitjà de Pecci i Riky però el marcador ja no es va moure i el Lloret va marxa amb tres punts més.


És una victòria que manté l’equip com a líder en solitari de la Primera Regional, amb 25 punts, a 5 del segon classificat, el Ripoll. La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales jugaran fora davant el CE Sant Hilari; diumenge vinent, a partir de les 4 de la tarda.



CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler (Inal), Chema, Àlex Bertran; Chaves (Zamora), Alberto (Dani Cuerva), Àngel, Ribas (Cuenca), Cristian (Riky); i Pecci


CF Amer: Gain, Ivan (Sánchez), Quim, Pitu, Magré, Pedro (Àlex), Valle, Pedro, Valle, Gabri, Parra (Pol), Riki (Pau) i Xavi (Adrian)


Gols: 1-0 Ribas (17’), 2-0 Cristian (45’) i 3-0 Cristian (48’)


Àrbitre: Vela Lechuga. T.G.: als locals Prado, Alberto i Cristian, i als visitants Ivan, Pitu, Pedro i Parra. T.V.: per vermella directa a l’entrenador de l’Amer (50’).


Incidències: Jornada 10 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).



La jornada 10 de la Primera Regional:

Lloret 3 – 0 Amer

La Jonquera 2 – 2 Quart

Sant Gregori 0 – 0 Besalú

Bisbalenc 0 – 2 Abadessenc

L’Escala 1 – 3 Bosc de Tosca

Caldes 3 – 2 Ripoll

Bescanó 3 – 3 Sant Hilari

Camprodon 1 – 0 Tossa

Tordera 1 – 1 Vilamalla


La classificació:

1- Lloret (25 punts)

2- Ripoll (20)

3- Abadessenc (19)

4- Bosc de Tosca (17)

...

15- Tossa (10)

16- Bisbalenc (10)

17- Sant Hilari (9)

18- Sant Gregori (8)


La propera jornada:

Sant Hilari – Lloret (diumenge, a les 4 de la tarda)

Caldes – Bescanó

Amer – Camprodon

Tossa – Tordera

Vilamalla – L’Escala

Bosc de Tosca – Bisbalenc

Abadessenc – Sant Gregori

Besalú – La Jonquera

Ripoll – Quart


(Fotos: Diana Martínez)