dilluns, 29 de novembre del 2010

CF LLORET 4 - 1 UE CALDES

Amb 10 també en saben

Golejada i victòria del CF Lloret a casa davant l’UE Caldes de Malavella, per un marcador de 4-1, en el partit corresponent a la jornada 12 de la Primera Regional. Els gols del partit van ser obra de Marc Ribas, per partida doble, i de Chema i Riky, de penal.

Amb un home menys des del minut 5. D’aquesta manera va afrontar el partit el conjunt lloretenc, que es va sobreposar a aquest handicap i va aconseguir una important golejada per seguir sumant de tres en tres. El fet que el Lloret golegés en inferioritat numèrica demostra el potencial d’aquest equip que, tot i les baixes de Sergi Ordóñez i del golejador Dani Pecci, va tornar a fer un gran esforç i va mostrar el seu potencial. Ara per ara, la distància respecte el segon classificat continua sent de 7 punts, ja que el Ripoll no va fallar davant el Bescanó (1-2); aquests dos seran els propers rivals.

Canvis, com sempre, en l’alineació d’Edu Urdiales. Les novetats: Manel Pujadas, Jose Chaves i Dani Cuerva.

El partit va començar, com sempre, amb bona cara en la banqueta del Lloret, ja que Marc Ribas, quan només havien passat 5 minuts de joc, va enviar la pilota al fons de la xara en una jugada de córner. Tot començava molt bé, però, acte seguit, una falta de Jaume Prado va significar l’expulsió del porter lloretenc. El visitant Martínez, en el mateix lliure directe, va superar Javi Tato, que acabava de sortir gairebé sense temps per escalfar. Semblava que el Lloret hauria de patir, però un altre córner va tornar a posar per davant els d’Urdiales. El golejador va ser Chema Aguilera, que va estrenar el seu compte golejador. Abans del descans, va arribar el tercer. De nou, Marc Ribas, superava el porter rival Marc, amb un gran xut que va provocar el 3-1 momentani amb què va acabar la primera part. A la represa, el Caldes va intentar retallar distàncies però el bon ordre defensiu del Lloret i la seguretat de Javi Tato van mantenir l’equip al capdavant. A poc pel final, Riky, des del punt de penal, va fer el definitiu 4-1.

Són tres punts que deixen el Lloret amb 31, situat a la primera posició. La propera jornada pels homes d’Edu Urdiales es jugarà a Bescanó, dissabte a partir de les 4 de la tarda.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Chaves (Alberto), Cuenca (Àngel), Riky, Ribas (Inal), Àlex Bertran (Tato); i Dani Cuerva (Batllosera)

UE Caldes: Marc, Gallego, Xicrés, Perezagua, Diaz, Martínez (Martí Sala), Cristian Pérez, Pineda, Abu, Da Costa i Subirana

Gols: 1-0 Ribas (5’), 1-1 Martínez (6’), 2-1 Chema (17’), 3-1 Ribas (35’) i 4-1 Riky (p.) (80’)

Àrbitre: Romero Mota. T.G.: als locals Cuenca, Chaves, Jordi Valls i Marc Soler, i al visitant Martínez. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el porter lloretenc Prado (5’).

Incidències: Jornada 12 de la Primera Regional. Camp Municipal El Molí (Lloret de Mar).