dilluns, 21 de febrer del 2011

CF LLORET 2 - 0 CE BESALÚ

Aquest Lloret no fa volar coloms

Victòria del CF Lloret a casa davant el CE Besalú, per un marcador de 2-0 en el partit corresponent a la jornada 22 de la Primera Regional. Els gols van ser obra d’Héctor Cuenca i Àlex Bertran.

Sense jugar bé, també guanyen. Els homes d’Edu Urdiales van tenir moltes dificultats per superar un bon Besalú que no va deixar al Lloret desplegar el seu millor joc. Poc futbol i molta pressió en el centre del camp i en la defensa, que propiciaven pilotades llargues en moltes ocasions sense sentit. Tot i així, els lloretencs van demostrar que no és necessari fer un bon futbol per guanyar. Dissabte no va ser Pecci, ni tampoc Marc Ribas; els golejadors van ser Héctor Cuenca, que continua en un gran nivell de joc i de forma, i Àlex Bertran, que ja suma tres gols aquesta temporada. El més important, però, va ser la victòria en si, que deixa el Lloret a 19 punts del Ripoll, que va punxar aquesta jornada a La Bisbal (2-1).

En l’alineació, com sempre, canvis respecte l’últim partit. En aquesta ocasió, fins a un total de cinc. Edu Urdiales va donar entrada a Sergi, Marc Soler, Chaves, Cuenca i Pecci.

El partit va començar amb un Besalú molt ben plantat sobre el camp i això es va mantenir gairebé fins a les acaballes del matx. Els visitants en cap moment van deixar jugar els lloretencs que van intentar fer el seu joc, sense massa encert. Va ser una primera part força avorrida, sense cap ocasió de perill destacable. A al represa, els joc es va animar una mica més, però tampoc quedarà per a la història. El Besalú va ser qui va tenir la millor ocasió del partit, fins aleshores, en una rematada de Jordi que va fer actuar al porter Jaume Prado. Semblava que el Lloret no trobaria el camí del gol quan, en una jugada iniciada per Alberto Robledo en mig del camp, va aparèixer Héctor Cuenca que, amb un xut potent i col·locat des de fora l’àrea va trencar la muralla del Besalú. Els visitants, a marxes forçades, van intentar fer l’empat però la resposta del Lloret va ser el 2-0. Va ser obra d’Àlex Bertran que, amb la cama dreta, aquella cama amb la qual ell assegura que no sap jugar, va sentenciar el partit amb el definitiu 2-0.

Amb aquesta victòria, els Lloret ja en suma 15 de consecutives. La propera jornada, desplaçament molt complicat a Sant Joan de les Abadesses, on els lloretencs jugaran davant l’Abadessenc. Serà a partir de les 4 de la tarda.

CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Chaves (Batllosera), Cuenca, Riky (Àngel), Ribas (Alberto), Marcos (Dani Cuerva); i Pecci (Àlex Bertran)

CE Besalú: Àlex (Éric), Gerard (Bernat), Jordi (Nelson), Marc, Joan, Ivan, Roger, Pau (Fran), Pol, Jordi i Martí (Francesc)

Gols: 1-0 Cuenca (71’) i 2-0 Àlex Bertran (84’)

Àrbitre: El Abdi Zahnini. T.G.: als locals Manel Pujadas, Cuenca i Ribas, i als visitans Jordi i Roger. T.V.: cap.

Incidències: Jornada 22 de la Primera Regional. Camp d’El Molí (Lloret de Mar).

La jornada 22 de la Primera Regional:

Lloret 2 – 0 Besalú

Bisbalenc 2 – 1 Ripoll

L’Escala 2 – 0 Sant Gregori

Amer 3 – 0 Tossa

Sant Hilari 0 – 3 Vilamalla

Caldes 3 – 1 Bosc de Tosca

Bescanó 1 – 1 Abadessenc

Camprodon 3 – 0 Quart

Tordera 1 – 2 La Jonquera

La classificació:

1- Lloret (61 punts)

2- Ripoll (42)

3- Abadessenc (37)

4- L’Escala (36)

...

15- Tordera (23)

16- La Jonquera (19)

17- Sant Gregori (17)

18- Tossa (17)

La propera jornada:

Abadessenc – Lloret (dissabte, a les 16:00h)

Ripoll – Amer

Tossa – Sant Hilari

Vilamalla – Caldes

Bosc de Tosca – Bescanó

Camprodon – Besalú

Quart – Tordera

La Jonquera – L’Escala

Sant Gregori – Bisbalenc

(Fotos: Diana Martínez)