dilluns, 28 de març del 2011

CF LLORET 3 - 1 AE TOSSA

Bertran, Bertran i més Bertran

Victòria del Lloret en el derbi davant el Tossa per un marcador de 3-1. Els visitants es van avançar amb un gol de Kuku, però els gols d’Àlex Bertran, que va firmar un hat trick, van donar la volta al partit.

Gran remuntada del Lloret d’Edu Urdiales amb un clar protagonista, Àlex Bertran. El lateral esquerrà, amb tres gols en menys d’un quart d’hora, va resoldre un partit que s’havia posat molt complicat i que feia preveure que la ratxa de victòries acabaria aquí. S’acaben els adjectius per definir al lloretenc Bertran. De nou, va ser clau i es va mostrar molt actiu durant el transcurs del partit, amb un final memorable. El Tossa ho va posar molt difícil, tot i ser el cuer de la competició, amb una intensitat i un ritme de joc molt alt, sense massa futbol. El Lloret es va contagiar i els homes de mig de camp, com Chaves o Cuenca, no van poder desplegar el seu millor joc. Tot i així, els locals van tornar a sumar una nova victòria al camp d’El Molí, l’únic camp de la Primera Regional on encara ningú ha estat capaç de sumar cap punt.

Les sancions de Sergi i Jordi Valls, i la lesió d’última hora de Chema Aguilera van provocar que Edu Urdiales presentés una defensa inèdita. El capità, Manel Pujadas, que sortia d’una lesió, va ocupar el centre de la defensa i en el lateral dretà hi va jugar Alberto Robledo, que, tot i patir molèsties físiques, va poder ser de la partida. A més, les baixes per sanció de Riky i, encara, per lesió de Cristian, van provocar que el cos tècnic es decidís per formar un equip amb dos davanter, Pecci i Dani Cuerva, i Albert Batllosera, jugant com a fals davanter, més endarrerit. Totes aquestes baixes van propiciar el debut del jugador del Juvenil “A” de Preferent, Bader. El jove lloretenc va sortir al camp quan pitjor estaven les coses, amb el 0-1 en contra, i va servir de revulsiu, finalitzant bones jugades per la banda esquerra, enviant una pilota al travesser i, fins i tot, provocant el penal del definitiu 3-1. Un bon debut d’un dels jugadors amb més futur del futbol base.

La primera meitat no passarà a la història pel seu bon futbol. Pilotades llargues sense sentit per part dels dos equips, amb un joc molt intens i físic i amb massa interrupcions. Segurament, estem parlant de la pitjor primera part que ha fet el Lloret en tota la lliga. Abans del descans, el visitant Tissera va ser expulsat per doble amonestació. Amb un home menys, el Tossa, en l’inici de la segona part, va obrir el marcador amb un bon gol de Kuku. Els minuts passaven i els lloretencs no trobaven el camí del gol. Quan semblava que la situació no es podria redreçar, Àlex Bertran va provar sort amb un potent xut des de llarga distància i la pilota es va introduir a la porteria pel mateix escaire. Un gran gol per a un jugador en estat de gràcia. A poc pel final del temps reglamentari, de nou Bertran, en un llançament de falta lateral, va fer el 2-1. A partir d’aquí, el Tossa va fer l’últim intent a la desesperada, però hi ha porter a Lloret de Mar; Jaume Prado va intervenir amb encert a un xut al primer pal. Després, encara hi va haver temps pel tercer. Va arribar de penal, provocat pel juvenil Bader, que va transformar el propi Àlex Bertran, per firmar el seu primer hat trick amb la samarreta del Lloret i deixar els tres punts a casa.

Amb la victòria del Lloret i l’empat del Ripoll a La Jonquera, els homes d’Edu Urdiales podrien ser campions de manera matemàtica la propera jornada al camp de l’Amer. Hi ha dues maneres: si el Lloret guany i el Ripoll empata o perd, o si el Lloret empata i el Ripoll perd. El partit davant el CF Amer es jugarà diumenge vinent, a partir de les 16:00h.

CF Lloret: Prado, Alberto (Àngel), Marc Soler, Manel Pujadas, Àlex Bertran, Chaves, Cuenca (Marcos), Batllosera, Ribas, Dani Cuerva (Bader) i Pecci (Luis García)

AE Tossa: Parera, Sebas, Martí (Benito), Robert (Otger), Dani, Tissera, Juanpi, Sergio, Jorge Garro, Kuku i Gerard

Gols: 0-1 Kuku (50’), 1-1 Àlex Bertran (79’), 2-1 Àlex Bertran (88’) i 3-1 Àlex Bertran (92’)

Àrbitre: Patiño Rico. T.G.: als locals Marc Soler i Ribas, i als visitants Parera, Sebas i Sergio. T.V.: al jugador del Tossa, Tissera, per doble amonestació (42’).

Incidències: Jornada 26 de la Primera Regional. Camp d’El Molí (Lloret de Mar).