dilluns, 23 de maig del 2011

CF LLORET 4 - 1 CF TORDERA

Els tres punts que faltaven

Victòria del CF Lloret a casa davant el CF Tordera, per un marcador de 4-1, en el partit corresponent a la jornada 33 de la Primera Regional. Tres gols de Dani Pecci i un de Manel Pujadas van servir per aconseguir el record de victòries com a local.

Ara sí, el Lloret ja pot dir que ho ha guanyat tot com a local. Dissabte, davant el Tordera, els d’Edu Urdiales van acomiadar la temporada davant l’afició, tot i que encara els hi quedarà un desplaçament a L’Escala, en la que serà l’última jornada de la temporada. El rècord de victòries com a local diu molt del que ha estat la temporada del Lloret. Un autèntica barbaritat consumada gràcies a un fortí com ha estat aquest any el Camp d’El Molí que, segurament i si tot va bé, va viure ahir l’últim partit de lliga del CF Lloret com a local. L’entrada, l’aspecte del camp pel que fa a l’assistència de públic, de nou va deixar molt que desitjar. Cap dels dos equips s’hi jugava res, i és que on hi hauran bufetades la propera jornada, que serà l’última de la temporada, serà en la zona de baix, on quatre equips lluitaran per dues posicions que els permetin mantenir la categoria. Els equips implicats són el Bosc de Tosca (42 punts), l’Abadessenc (41), el Vilamalla (40) i el Quart (39). La propera jornada, el Quart rebrà a un ja descendit Amer, Abadessenc i Vilamalla jugaran entre ells, i el Bosc de Tosca jugarà al difícil camp del Ripoll. Veurem què passa.

Pel que fa al partit del Lloret davant el Tordera, la novetat més destacada en l’onze titular d’Edu Urdiales va ser el retorn a la porteria de Jaume Prado, ja recuperat de la seva lesió a la costella. A més, van jugar diferents juvenils com Juan Cruz, que va repetir com a titular, Gerard Ayala, Nuha, i Àlex Vivas. A més de Prado, les novetats en l’onze titular van ser les de Jose Chaves i Dani Cuerva.

El partit, gairebé en la seva totalitat, va estar dominat pel conjunt lloretenc. El primer gol de la tarda va arribar al quart d’hora de joc, per mitjà del pitxitxi de l’equip, Dani Pecci. El davanter lloretenc va recollir una pilota dins l’àrea i, a la mitja volta, va superar el porter rival Albert i va anotar l’1-0. El mateix Pecci repetiria un quart d’hora més tard amb el segon. Jordi Valls va ser l’assistent amb una gran centrada des de la banda dreta que Pecci només va haver de rematar a gol, davant la dificultat que va trobar la defensa del Tordera per allunyar el pilota. El marcador favorable al Lloret encara es va poder fer més gran abans del descans, amb una bona ocasió de Dani Cuerva, que va enviar la pilota fora, fregant el travesser. En el segon temps, el Tordera va retallar distàncies des dels onze metres per mitjà d’Edu, en un penal comés per Chema Aguilera. Jaume Prado va endevinar les intencions del llançador rival i va estar a punt d’aturar la pena màxima. Acte seguit, un minut després del gol del Tordera, Dani Pecci va firmar el seu hat trick. L’atacant es va plantar sol davant el porter Albert i no va perdonar. Amb el 3-1 a favor del Lloret, el partit es va adormir i les ocasions pels dos equips van ser força aïllades. Tot i així, abans del final, hi va haver temps per veure un nou gol de Manel Pujadas, que en suma dos en dues jornades consecutives. Va ser en una rematada de cap a la sortida d’un córner. Sense incidents, va finalizar un partit on cap dels dos s’hi jugava res i on, un cop més, els lloretencs van rebre, en l’inici, l’homenatje amb el passadís d’honor als flamants campions de lliga.

Amb aquest triomf, el Lloret suma 88 punts, 22 més que el segon classificat, el Ripoll. La propera jornada finalitza la Primera Regional. El Lloret s’acomiadarà de la categoria jugant al camp del FC L’Escala. El partit es jugarà diumenge a partir de les cinc de la tarda.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Àlex Bertran), Chema, Manel Pujadas; Chaves (Gerard), Batllosera, Dani Cuerva, Ribas (Vivas), Cruz (Marcos); i Pecci (Nuha)

CF Tordera: Albert, Vieira, Xavi, Pep, Dan, Sergio (Marc), Víctor, Jofre, Edu, Joan (Ruben) i Ivan

Gols: 1-0 Pecci (15’), 2-0 Pecci (32’), 2-1 Edu (p.) (51’), 3-1 Pecci (52’) i 4-1 Manel Pujadas (93’)

Àrbitre: Lozano Pedrero. T.G.: als locals Jordi Valls, Batllosera i Chema, i als visitants Xavi i Marc. T.V.: Cap.

Incidències: Jornada 33 de la Primera Regional. Camp d’El Molí (Lloret de Mar).