dijous, 30 de juny del 2011

FITXATGES, RENOVACIONS I BAIXES

Continuïtat amb alguns retocs

Edu Urdiales i Pere González ja han començat a perfilar el Lloret de Primera Catalana. Com ja va avançar el tècnic al finalitzar el campionat, hi haurà pocs retocs, només en aquelles posicions que demanaven més competitivitat i recanvis.

Kuku reforçarà la davantera

Dos fitxates d'atac, fins el moment. El que aquesta temporada fos la referència ofensiva del Tossa, Kuku Kanteh, ha estat l’escollit per Urdiales per reforçar la davantera del Lloret. Kuku, per cert, va ser l’autor del gol visitant en el Lloret 3 - Tossa 1, d’aquesta passada temporada. L'altre incorporació és la d'Ivi, un jove jugador blanenc que ja havia format part del Lloret en les categories inferiors del futbol base.

A banda d’aquestes incorporacions, l’equip comptarà amb tres jugadors que finalitzen la seva etapa com a juvenils i tindran un lloc en la plantilla. Aquests són el porter Gianni, el defensa Juan Cruz i el davanter Bader.

Chaves i Alberto no continuaran

Dues de les baixes més significatives són les dels veterans migcampistes Jose Chaves i Alberto Robledo, que han decidit posar fi a la seva etapa com a jugadors del Lloret en la primera plantilla. Jose Chaves competirà a menor nivell amb el Ca la Guidó, a la nova Tercera Catalana, mentre que Alberto Robledo reforçarà el Lloret “B”. Tampoc seguiran a la plantilla Luis García, Javi Tato, Diego Zamora i Inal Maliti; aquests dos últims competiran amb el Lloret “B”.

Prado i Ribas, jugadors contrastats per a la Primera Catalana

Dos dels puntals de l’equip, el porter Jaume Prado i el migcampista Marc Ribas no han dubtat a l’hora de renovar pel conjunt lloretenc. La defensa continuarà tenint l’experiència i la seguretat d’homes com Marc Soler, Chema Aguilera, Manel Pujadas, Àlex Bertran, Jordi Valls i Sergi Ordóñez. El mig del camp, de nou, molt competitiu amb Héctor Cuenca, Ángel Vadillo i Albert Batllosera. Amb homes d’atac com Riky Serralunga, Dani Cuerva, Marcos Lema i Cristian Cuerva. La renovació de Dani Pecci encara està pendent.

Luis García, nou entrenador del Lloret “B”

Una altra de les novetats és la del relleu a la banqueta del Lloret “B” de la Tercera Catalana. Després de dos anys al capdavant, Josep Maria Vivé deixa l’equip per entrenar el FC Quatre Vents. El nou entrenador del conjunt amateur serà l’ex-jugador del primer equip Luis García. Entre les incorporacions de l’equip “B” destaquen Albert Marcos i Martí Vilanova, jugadors que ja havien format part del primer equip a les ordres de Fede Domínguez, i Robert Sans, que ja havia vestit la samarreta del Lloret en categoria juvenil i que aquesta temporada jugava a Tossa.