dilluns, 29 d’agost del 2011

CF LLORET 3 - 1 CE PREMIÀ

Agafant referències

Victòria del CF Lloret a casa davant el CE Premià de la Primera Catalana per un marcador de 3-1. Kuku, a la primera part, va obrir el marcador. A la represa, Edu va empatar però els gols de Cristian Cuerva i Marc Ribas van decantar el partit en favor dels lloretencs.

Després d’enfrontar-se a equips de Segona i Tercera Catalana i juvenils de Divisió d’Honor i Nacional, els lloretencs es van veure les cares amb un equip de la mateixa categoria, la Primera Catalana. El Premià, un equip que la temporada passada va certificar el seu descens de Tercera Divisió, va posar en certes dificultats als homes d’Edu Urdiales durant diverses fases del partit. Tot i així, els lloretencs van mostrar una intensitat més alta i més efectivitat en atac, amb homes com Kuku, que no es cansa de fer gols i esperem que aquesta ratxa continuï un cop comenci la competició oficial. Poc a poc, Urdiales ens va mostrant quin pot ser l’equip que comenci la lliga, i és que ja només queden dues setmanes per visitar el camp del Sant Cristobal.

Hi havia molt de respecte entre els dos conjunts durant els primers minuts de joc. Tot i així, poc a poc, el joc va guanyar en vistositat i les primeres accions de perill van arribar a les dues àrees. Qui va avançar-se en el marcador va ser el Lloret, gràcies a un nou gol del davanter Kuku, que va rematar al fons de la porteria una bona assistència de Riky des de la banda dreta. El Premià va buscar l’empat abans del descans però es va topar amb un segur Gianni. Els lloretencs, per la seva part, amb un Bader immens en el mig del camp, van gaudir de bones oportunitats però l’1-0 momentani va ser el resultat amb què es va arribar al descans. En els primers minuts de la represa, el Premià va avisar amb una acció en que Chema Aguilera va haver de salvar sota el travesser un gol cantat. Poc després, va arribar l’empat, després que el visitant Edu rematés dins l’àrea una pilota morta, a causa d’un errada en cadena de la defensa de local. El Lloret, però, no es va conformar amb l’empat i va sentenciar l’encontre amb dos gols més. Tot i així, abans del 2-1, homes com Pecci o Cristian Cuerva van fer treballar de valent al porter rival Daniel, que va ser el millor del seu equip, amb una gran exhibició de reflexos. El segon gol del Lloret va arribar en un gran llançament de falta de Cristian. Més tard, a les acaballes de l’encontre, va ser Marc Ribas qui, amb un potent xut des de la frontal de l’àrea, va tancar el partit amb el definitiu 3-1.

El proper encontre pel Lloret es jugarà al poble de l’Albert Batllosera, a Vidreres. Els d’Edu Urdiales s’enfrontaran a l’EF Vidrerenca de la Tercera Catalana. Serà dijous vinent, a partir de les 21.00h.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Sergi, Manel Pujadas, Àlex Bertran; Àngel, Ivi, Bader; Riky, Dani Cuerva i Kuku

També van jugar: Chema, Jona, Ribas, Batllosera, Cristian, Nuha i Pecci

CE Premià: Daniel, Edgar, Litus, Adolfo, Julio, Moha, Juanjo, Roqueta, Nil, Javi Díaz i Lalo

També van jugar: Marcel, Cristobal, Mario, Edu, Marcos, Demba i Fede

Gols: 1-0 Kuku (26’), 1-1 Edu (53’), 2-1 Cristian (76’) i 3-1 Ribas (87’)

Àrbitre: Rodríguez Ventura, assistit per Puig Pons i Zarco Murillo. T.G.: als locals Àlex Bertran, Sergi, Àngel i Nuha, i als visitants Lalo, Mario i Fede. T.V.: Cap.

Incidències: Setè partit amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).