dijous, 11 d’abril del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - EC GRANOLLERS

Un salt important


S’acosta una nova jornada en la Primera Catalana. Serà la número 27, en la qual el CF Lloret rebrà la visita de l’EC Granollers. Els vallesans, en hores baixes, volen trencar la ratxa positiva dels selvatans, que ja fa tres jornades seguides que no deixen escapar cap punt del Camp Municipal d’Esports. Una victòria lloretenca suposaria augmentar i molt el coixí respecte del descens, que només es troba a quatre punts. També suposaria deixar molt lluny, pel que fa als punts, a un rival directe per la salvació, com és el Granollers. José Ángel Valero comptarà amb la baixa de Bader, que no podrà jugar després de ser expulsat davant el San Cristóbal i que haurà de complir un partit de sanció. El tècnic, però, recuperarà Edu Poderoso, Ángel Vadillo, Albert “Kutxo i Àlex Lobo.

El partit en xifres

Tot i que són dos rivals directes per la permanència, Lloret i Granollers arriben en uns estats de forma molt diferents. Els del Vallès Oriental fa deu jornades que no saben el què és guanyar i només han pogut sumar cinc punts dels trenta últims que s’han disputat. El de La Selva ja fa set partits consecutius que puntuen, amb la dinàmica de quatre empats fora i tres victòries a casa. Els homes de José Ángel Valero són novens, amb 33 punts, i en la passada jornada van empatar a Terrassa davant el San Cristóbal (1-1). El conjunt entrenat per Daniel Rizaldos és el setzè classificat, amb 26 punts, i arriba, també, després d’empatar a casa davant La Jonquera (1-1). En el partit d’anada, victòria del Granollers (3-1).

Moral afegida per l’acceptació del recurs de la impugnació del Lloret - Avià

Ahir, el Lloret va rebre la gran noticia. El recurs enviat, amb documents adjunts que demostraven que Dani Pecci no estava en baixa mèdica, ha estat acceptat pel Comitè de Competició i, d’aquesta manera, els lloretencs seguiran novens a la classificació, amb 33 punts. Això suposa un afegit de moral per afrontar el partit davant el Granollers, ja que una resposta negativa per part de la Federació Catalana de Futbol hagués estat un cop molt dur i un “tornar a començar”.

Jaume Prado: “Si els guanyem, els deixem abaix”

El secretari tècnic de l’equip, Jaume Prado, ha parlat sobre l’enfrontament davant el Granollers i ha explicat que “és un equip que a principi de temporada tenia aspiracions a poder estar a dalt”. Sobre la situació dels granollerins ha explicat que “és veritat que en els últims partits els resultats no li estan acompanyant”. Afegeix, però, que “no ens ha de servir per confiar-nos, però sí per tenir molt clar que si guanyem dissabte, és un equip que ja el deixem abaix”. 

L’àrbitre: Ferrero Mansilla

Carlos Ferrero Mansilla, del Comitè de Barcelona, serà l’encarregat d’impartir justícia en aquest enfrontament. Es tracta d’un col·legiat que ja va dirigir partits del Lloret a l’antiga Regional Preferent. Els dos darrers precedents amb arbitratges de Ferrero Mansilla no són massa bons. Aquests van ser durant la temporada 2007/2008, amb Fede Domínguez a la banqueta del Lloret, quan es va empatar a casa davant el CF Ripollet (1-1), i en la temporada 2008/2009, amb Jaume Bosch com a entrenador, en la derrota a casa davant el CF Palafrugell (2-3). Amb ell hi seran presents, com a àrbitres assistents, Carlos Varela Irimia i José Antonio Fernández Morillo, tots dos, també, del Comitè de Barcelona.