dijous, 19 de setembre del 2013

LA PRÈVIA: CE JÚPITER - CF LLORET

Duel d’històrics 

Partit molt atractiu el que jugarà el CF Lloret diumenge vinent, a les 12.00h, al Camp de La Verneda, terreny de joc del CE Júpiter. Els lloretencs volen seguir en la mateixa línia de la passada jornada i treure un resultat positiu del camp d’un dels màxims favorits per aconseguir l’ascens a la Tercera Divisió Nacional. A més, els d’Edu Urdiales volen demostrar que també són capaços de funcionar com a visitants. Espera un partit dur davant un rival que se situa sisè, amb 4 punts, amb un empat davant el Mollet (3-3) i una victòria per la mínima al camp del Sabadell “B” (0-1). Els lloretencs arriben a la cita en el vuitè lloc, amb 3 punts, els aconseguits el passat dissabte davant el Vilassar de Dalt.  

Recuperant efectius

Un dels maldecaps d’Edu Urdiales, en aquest inici de competició, són les múltiples baixes per lesió que acumula l’equip. Dissabte passat, davant el Vilassar de Dalt, el tècnic va fer debutar un jugador del Juvenil “A”, Narcís Caballero, a causa d’aquesta situació. Ara per ara, Jordi Valls, Hèctor Cuenca, Cristian Cuerva i Albert “Kutxo” són baixes assegurades, però sembla que Àlex Bertran i Brian Figliamonte podrien entrar en la llista de convocats després de superar les seves lesions. A més, Riky i Bader podrien reaparèixer aquest diumenge.  

Pol Gómez: “No tenim por”

El jugador lloretenc Pol Gómez espera davant el Júpiter “un partit dur” i assegura que ells “sortiran a atacar, però nosaltres farem el nostre partit”. Explica que “hem de mantenir la porteria a zero i davant tindrem alguna oportunitat”. A més, diu convençut que “els hi tenim respecte, però no tenim por”. En la mateixa línia parla l’entrenador, Edu Urdiales. “Anirem amb humilitat, a fer el nostre joc i a donar guerra”. El tècnic considera el Júpiter “el favorit” per aconseguir l’ascens, i explica que “ara han fitxat Manolo Bueno, un jugador contrastat al qual em vaig enfrontar en la meva època de jugador”.  

L’àrbitre: Tomàs López

El sabadellenc Salvador Tomàs López és l’àrbitre designat per a dirigir l’enfrontament entre el Júpiter i el Lloret. Els precedents de la temporada passada amb Tomàs López són els següents: derrota al camp de l’Avià (2-1) i victòria a casa davant l’Horta (2-1). Els assistents, que també pertanyen al Comitè de Sabadell, seran Miquel Torres Ramírez i Pere Llorenç Costajussà Gómez.