dilluns, 2 de setembre del 2013

TROFEU ILURO DE MATARÓ

CE MATARÓ 1 - 2 CF LLORET

El CF Lloret va ser el guanyador del Trofeu Iluro de Mataró, en superar el conjunt local per un marcador d’1-2; un conjunt local, el CE Mataró, que enguany celebra el seu centenari. Els homes d’Edu Urdiales van posar el punt i final a la pretemporada amb un bon resultat, fent un bon futbol i davant un Segona Catalana que va plantar cara. Els lloretencs van obrir el marcador en el minut 11, per mitjà de Fran Chamizo, que va enviar la pilota al fons de la xarxa amb un bon xut des de la frontal. La presió dels jugadors del Lloret va resultar molt efectiva i va ser clau en el 0-1. Però dos minuts després, en el 13’, una nova errada defensiva, l’assignatura pendent d’aquesta pretemporada, va provocar l’empat del Mataró, obra del rival Cristian. Els locals van dominar en la part final del primer temps però tot va canviar a la represa, amb un Lloret molt més segur i amb un control més eficient de l’esfèrica. El que seria el definitiu 1-2 va arribar en el primer minut del segon temps, en un xut creuat de Peke.

Diumenge, la lliga

Ja s’han acabat les proves, diumenge comença tot. El CF Lloret es desplaçarà al camp del CD Montcada per disputar la primera jornada de competició. Serà diumenge vinent, a les 12.00h, amb l’arbitratge de Sergi Carrero Romera, del Comitè d’Anoia. Els primers punts en joc després d’una pretemporada que ha deixat un balanç de tres victòries, quatre empats i només una derrota.

(Imatge: CE Mataró)