dijous, 7 de novembre del 2013

LA PRÈVIA: CP SAN CRISTÓBAL - CF LLORET

No s’hi val a dubtar


Això no s’atura. Diumenge arriba una nova jornada de lliga de la Primera Catalana. El CF Lloret es desplaçarà fins a Terrassa, per jugar en el Camp Municipal de Ca N’Anglada davant el CP San Cristóbal. Serà a les 12.00h del migdia. Els lloretencs buscaran el primer triomf com a visitants per tal de redreçar una situació que s’ha complicat arran dels darrers resultats obtinguts. L’equip és catorzè, amb 9 punts. Els rivals tampoc passen per un bon moment, són setzens, amb 6 punts. Els selvatans han ofert una millor imatge en els darrers enfrontaments però no han aconseguit trobar el camí de la victòria. Amb convicció, els de Lloret de Mar intentaran sumar un resultat positiu en un camp on no han aconseguit guanyar en les seves dues últimes visites. Fa dues temporades, l’equip va caure derrotat per 2-1, i la temporada passada es va empatar (1-1).

Nous retocs a la part defensiva

Edu Urdiales no podrà comptar amb la presumible parella de centrals titulars. Cap d’ells jugarà. El capità Marc Soler s’està recuperant de la seva lesió i, tot i que les seves sensacions són bones, no podrà jugar davant el San Cristóbal. Tampoc ho podrà fer Edu Poderoso, que va veure la targeta vermella en la passada jornada, un cop va haver finalitzat el partit. La sanció ha estat d’un partit. Això provocarà que el tècnic torni a fer canvis en la part defensiva. Àlex Lobo o Jordi Valls podrien tornar a l’equip titular. Veurem quina és la decisió de l’entrenador.

Edu Urdiales: “Hem de ser contundents a l’àrea contrària”

Edu Urdiales espera el partit d’aquest diumenge “més o menys igual que el del Canyelles”. Explica que “el San Cristóbal té jugadors amb molta experiència. Jo tinc debilitat per un d’ells, Arjona”. Afegeix que “espero un equip molt tancat que es defensarà a mort i, nosaltres, una altra vegada, el mateix: intentar, amb bon joc, arribar i marcar les ocasions”. El Lloret va desaprofitar moltes oportunitats de gol en l’última jornada i això el va penalitzar. Per aquest motiu, Urdiales assegura que “hem de ser contundents a l’àrea contrària”.

L’àrbitre: Vidal Canal

L’enfrontament entre el San Cristóbal i el Lloret serà dirigit pel col·legiat Àlex Vidal Canal, del Comitè de Lleida. Estarà acompanyat pels assistents Sinuhe García Méndez i Eduardo Prats Poch. En l’apartat de sancions, com ja hem explicat, els lloretencs no podran comptar amb Edu Poderoso. Per part dels terrassencs no hi ha cap jugador sancionat.