diumenge, 19 de gener del 2014

CF LLORET 1 - 1 CFU LLEFIÀ


Així, ningú ens mourà d’aquí


Empat (1-1) entre el CF Lloret i el CF Unificació Llefià en l’últim partit de la primera volta. Els badalonins es van avançar amb un gol de falta directa de Dani Santos. L’empat va ser obra de Marc Soler, en una falta lateral. Els homes d’Edu Urdiales van jugar tot el segon temps amb un jugador menys, a causa de l’expulsió de Sergio Ordóñez.

El Lloret segueix sense trobar el camí de la victòria malgrat tornar a protagonitzar un partit intens i ple d’emoció, lluitant contra les adversitats que van sorgir durant els 90 minuts de joc. L’equip d’Edu Urdiales va haver de jugar més de mitja part amb un home menys però, tot i així, el compromís i sacrifici dels jugadors va tornar a ser clau. El Llefià va acabar demanant l’hora davant d’un Lloret que va tornar a trobar a faltar l’encert de cara a gol i el punt de sort que necessita per decantar la balança al seu favor. Els selvatans arribaven amb baixes i això va provocar que, de nou, l’entrenador comptés amb el davanter del Juvenil “A”, Narcís Caballero, que va disputar els minuts finals del partit.

Santos avança el Llefià amb un llançament de falta magistral  

Els primers 45 minuts van ser de domini altern, sense un possessor clar de l’esfèrica. Les ocasions tampoc van abundar i el Llefià va aconseguir materialitzar una de les poques oportunitats de què va disposar en el primer temps. Dani Santos, en el minut 20, va fer el 0-1 en un bon llançament de falta directa, davant l’estirada de Gianni, que no va poder fer res per evitar el primer gol de la tarda. Els lloretencs van respondre amb diverses accions de perill. Una falta penjada a l’àrea que va rematar Bader i un xut desviat, per poc, d’Agi van ser les ocasions més destacades de l’equip en el primer temps. Una primera part que va finalitzar amb polèmica. L’àrbitre López Buendia, en el minut 39, va decidir expulsar Sergio Ordóñez, mostrant-li la segona targeta groga. El Lloret afrontaria tota la segona part en inferioritat numèrica.

De nou, va aparèixer el capità

Els homes d’Edu Urdiales necessitaven un canvi de mentalitat per sobreposar-se a l’expulsió de Sergio i així ho van fer. El Llefià es va veure incapaç de fer bona la seva superioritat numèrica i va veure com el Lloret es feia amb el domini de la pilota de manera clara. El gol de l’empat va arribar en el minut 62. Com ja va passar davant el Banyoles, el capità, Marc Soler, va decidir ser el llançador d’una falta diagonal que va acabar en gol. L’empat va donar encara més força a l’equip que no va deixar de treballar i lluitar malgrat no acabar de rematar la feina. Lobo, per alt, i Erik, amb perilloses internades per banda, van provar fortuna però la sort no va estar del costat dels lloretencs i el partit va finalitzar amb repartiment de punts. Un petit pas enrere però una mostra clara i directa de les intencions del Lloret en aquesta Primera Catalana, de la qual no es vol moure.   

El Lloret finalitza la jornada situat en el setzè lloc, amb 15 punts. Dissabte vinent, a les 16:00h, primer partit de la segona volta. Serà en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar davant el CD Montcada.


CF Lloret: Gianni, Sergio, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Marc Soler (Narcís, 85’), Ivi, Agi (Erik Mahillo, 71’), Bader (Lobo, 59’), Cristian (Brian, 55’) i Peke

CF Unificació Llefià: Guerrero, Rodríguez, Monterde, Marco (Azañón, 71’), Torres (Mejía, 59’), Pons, Tejada, Santos, Mora (Ramos, 71’), Montejo i Benítez

Gols: 0-1 Santos (20’) i 1-1 Marc Soler (62’)

Àrbitre: López Buendia. T.G.: als locals Bader, Cristian, Marc Soler, Ivi i Brian, i als visitants Rodríguez i Monterde. TV.: expulsat, per doble amonestació, el lloretenc Sergio (29’).

Incidències: Jornada 17 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


(Imatges del partit: Diana Martínez)