dilluns, 10 de febrer del 2014

CF LLORET 3 - 0 CE JÚPITER

El Lloret també és un històric

Gran victòria del CF Lloret per 3-0 davant el CE Júpiter, en el partit avançat a dissabte de la jornada 20 de la Primera Catalana. Els gols de Riky i Pol Gómez, en el primer temps, van posar les coses de cara pels homes d’Edu Urdiales, que van sentenciar el partit a la represa amb el tercer gol, obra d’Agi. Els lloretencs van tornar a oferir la seva millor versió.

La dinàmica positiva de joc ara ja s’ha traduït, també, en dinàmica positiva de resultats. Els lloretencs han iniciat la segona volta de campionat sumant set punts dels nou possibles, amb dues victòries a casa i un empat fora. La victòria d’aquest passat dissabte davant el Júpiter ha suposat un salt notable en la classificació i, malgrat que hi ha molts equips implicats en la lluita per la permanència i el Lloret segueix sent un d’ells, les sensacions són cada vegada millors. Davant el Júpiter, el millor equip que ha passat pel Municipal fins el moment, el conjunt d’Edu Urdiales va mostrar-se efectiu en atac i sòlid en defensa, amb la figura del porter Gianni, que va ser clau en diverses fases del joc.

Un primer temps de domini lloretenc

El Lloret va sortir sense cap tipus de complexes i, malgrat no gaudir d’oportunitats en el primer quart d’hora, la sensació era tan bona com en les anteriors jornades. El primer gol de la tarda va arribar en el minut 23. Àlex Bertran va provar fortuna des de llarga distància, amb un potent xut que no va saber blocar el porter Navarro. Riky, el més llest entre els jugadors rivals, va aparèixer per aprofitar el refús i enviar la pilota al fons de la xarxa. Els homes d’Edu Urdiales es van posar per davant i van seguir buscant la porteria visitant. Bader, amb un gran xut des de la frontal, va estar a punt de firmar el segon gol de la tarda. El Lloret no es conformava amb només un 1-0 i, abans del descans, va ampliar el seu avantatge. Va ser en una acció de Pol Gómez, que va resoldre a la perfecció en el mà a mà amb el porter rival. La resposta del Júpiter, abans del descans, va ser en una jugada individual d’Elhadji, que va enviar la pilota al pal dret de la porteria defensada per Gianni.

El Lloret es fa fort, tot i l’empenta rival

L’equip d’Edu Urdiales va saber patir quan les coses es van complicar. El segon temps va estar marcat per uns minuts inicials amb contínues arribades del Júpiter a l’àrea de Gianni, que va mantenir amb vida als seus amb grans intervencions. Els locals van defensar-se amb les dents i van buscar perilloses jugades al contraatac. Els visitants no van estar encertats de cara a porta i els lloretencs van resoldre el partit en el tram final. Fabregat, en el minut 87, va ser expulsat per aturar amb les mans el que hauria suposat el tercer gol del Lloret. L’acció va ser castigada amb un penal que va llançar Riky i que va aturar el porter Navarro. El definitiu 3-0 va arribar en el temps afegit. Agi va iniciar un llarg recorregut amb la pilota des de camp propi, per plantar-se sol davant el porter rival, regatejar-lo, i fer el seu vuitè gol de la temporada. Amb el xiulet final, els jugadors lloretencs es van alliberar de la tensió acumulada, agraint a l’afició el suport durant tot el partit, assenyalant quin ha de ser el camí a seguir en aquesta segona volta.

Amb aquest triomf, el Lloret finalitza la jornada en el desè lloc, amb 22 punts. El proper partit, al camp del CF Mollet. Serà diumenge vinent, a les 12.00h del migdia.

CF Lloret: Gianni, Sergio, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran (Jordi Valls, 85’), Marc Soler, Lobo, Pol Gómez (Brian, 89’), Bader (Agi, 58’), Riky i Peke (Dani Cuerva, 85’)

CE Júpiter: Navarro, Fabregat, Hernández, Serrano, Mañosa, Elhadji, Cañadilla, Santolalla, Medina (Negro, 58’), Tejedor (Pereira, 58’) i Bueno

Gols: 1-0 Riky (23’), 2-0 Pol Gómez (39’), 3-0 Agi (91’)

Àrbitre: De San Nicolás García (Penedès-Garraf). T.G.: al local Lobo i als visitants Serrano i Hernández. T.V.: expulsat, amb vermella directa, Fabregat, del Júpiter (87’).

Incidències: Jornada 20 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).