dilluns, 17 de febrer del 2014

CF MOLLET 2 - 1 CF LLORET

Angoixats

El CF Lloret va caure derrotat davant el CF Mollet per un marcador ajustat de 2-1. Tots els gols van arribar en el segon temps. Els locals es van avançar per mitjà de Mario Martín (60’) i van fer el segon en el minut 78, per mitjà de Hassen. Els lloretencs van retallar distàncies dos minuts més tard gràcies a un gol d’Agi però la igualada no va ser possible.

Mollet del Vallès se li segueix resistint al Lloret. Des de l’últim ascens a la Primera Catalana, els lloretencs no han estat capaços de guanyar aquesta cita en les tres darreres temporades. L’equip d’Edu Urdiales, tot i perdre, es va mantenir amb vida fins el final. Va ser un partit molt igualat en el primer temps, però el Mollet va aprofitar una bona segona part per assegurar-se tres punts que els ajuden a agafar marge respecte del descens, mentre que el Lloret es torna a acostar a la zona baixa. De nou, les grans intervencions de Gianni van ser claus per arribar al tram final del partit amb opcions d’empat, però la fortuna de cara a gol no va estar del costat selvatà.

Intercanvi de cops en el primer temps

Els homes d’Albert Cámara van protagonitzar uns minuts inicials a un fort ritme, en què van buscar la porteria rival amb insistència. Poc a poc, els lloretencs es van alliberar d’aquesta pressió i van començar a crear ocasions de perill. Pol Gómez va ser, en atac, l’home més destacat però la sort no el va acompanyar en els seus intents contra la porteria de Joan Compte. Un Joan Compte que va evitar el primer gol del Lloret amb una gran aturada en un remat de Peke. Per la seva part, el Mollet, amb Hassen i Baby com a màxims referents ofensius, va veure com la majoria dels seus xuts marxaven desviats de la porteria defensada per Gianni. Tot molt igualat, i el partit es decidiria en el segon temps.

Baby dóna força al Mollet

El segon temps va ser de domini local, tot i que els lloretencs també van gaudir d’oportunitats de gol. Però el Mollet, amb un Baby inspirat i desequilibrant, va ser qui més ocasions va tenir i qui va aconseguir avançar-se en el marcador en el 60’. Va ser en una rematada de cap del capità Mario Martín, després d’una centrada de Baby. Amb l’1-0, els rivals van seguir buscant la porteria d’un Gianni que va tornar a aparèixer amb grans intervencions, evitant la sentència del partit abans d’hora en un moment on els seus van patir constants atacs, sense poder trobar el control del joc. El segon gol dels molletans el va firmar Hassen, en el minut 78, que va culminar un contraatac, superant el porter selvatà en el mà a mà. Semblava que el partit havia quedat sentenciat però Agi, dos minuts més tard, va recollir una pilota dins l’àrea local per fer el que seria el definitiu 2-1, amb un bon gol a la mitja-volta. En els darrers minuts, l’equip d’Edu Urdiales va provar fortuna però el Mollet va saber defensar el resultat.

El Lloret finalitza la jornada tretzè, amb 22 punts. Dissabte vinent, a les 17:00h, partit a casa davant el CE Sabadell “B”.

CF Mollet: Compte, Martín, Ruiz, Mur, Pérez (Ramos, 75’), Hassen (Ausin, 89’), Baby (Sánchez, 89’), Mamadou (Carricondo, 55’), Ortega, Arroyo i Suárez

CF Lloret: Gianni, Sergio, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Marc Soler (Chamizo, 75’), Lobo, Bader (Agi, 61’), Pol Gómez, Riky (Brian, 79’) i Peke

Gols: 1-0 Martín (60’), 2-0 Hassen (78’) i 2-1 Agi (80’)

Àrbitre: Ponce Moreno (Baix Llobregat). T.G.: als locals Suárez, Ramos i Hassen, i als visitants Pol Gómez, Marc Soler i Peke

Incidències: Jornada 21 de la Primera Catalana. Camp Municipal Zona Sud (Mollet del Vallès).

(Imatges del partit: Diana Martínez)