dijous, 13 de març del 2014

LA PRÈVIA: AD GUÍXOLS - CF LLORET


Millor ara que després


Nou enfrontament davant un equip gironí aquest diumenge, a les 5 de la tarda. Els homes d’Edu Urdiales jugaran al camp de l’AD Guíxols. El CF Lloret vol una nova victòria a casa per comptar amb més distància respecte els llocs de descens. El triomf assolit a Santa Coloma de Farners (1-2), la passada jornada, és una bona dosis de moral davant el conjunt de Ramón Monràs, que arriba ferit després de la dura derrota per 1-2, en els minuts finals, davant el Sabadell “B”. Estem parlant de dos rivals directes en la lluita per mantenir la categoria. Els lloretencs són tretzens, amb 25 punts, mentre els guixolencs se situen en el penúltim lloc de la Primera Catalana, amb 19 punts. En les dues últimes visites del Lloret a Sant Feliu de Guíxols, una victòria per 0-3 (temporada 2012/2013) i una derrota per 2-1 (temporada 2011/2012). En el partit de la primera volta, es va produir un empat (1-1).  

La victòria suposaria una gran passa

L’equip d’Edu Urdiales és conscient que si guanya, posaria una distància de sis punts amb el Guíxols. Però, de perdre, es veuria reduïda a només 3 i amb la pèrdua del gol average. D’altra banda, un empat, depenent dels resultats del Llefià i l’Avià, que juguen contra La Jonquera i el Girona “B”, respectivament, podria fer que el Lloret caigués un altre cop en posicions de descens. Guanyar és l’objectiu que s’ha marcat el conjunt lloretenc per la seva visita a Sant Feliu de Guíxols. Per aquest compromís, s’esperen nous canvis en l’onze titular, a causa de les darreres baixes per sanció de Sergio Ordóñez, Edu Poderoso i Agi Dambelley.   

Pol Gómez: “Els punts van agafant moltíssima importància”

El jugador Pol Gómez creu que l’enfrontament davant el Guíxols serà “un partit semblant al del Farners”. Recorda que “a casa vam empatar i no va ser un gran resultat, l’equip té ganes de recuperar el què no vam poder fer a casa”. El lloretenc considera que “serà un altre partit molt important, és un rival directe”. A més, Pol explica que “cada cop queden menys partits per acabar la lliga i els punts van agafant moltíssima importància”. Es mostra optimista per aquest desplaçament a Sant Feliu de Guíxols.

L’àrbitre: Mellado Fernández

La designació del Comitè per aquest Guíxols - Lloret ha estat l’àrbitre Adrià Mellado Fernández, del Col·legi d’Osona. Serà la primera vegada que dirigirà un partit del conjunt lloretenc. Els seus assistents seran Melcior Fabre Vila i David Martínez Molina, del mateix Col·legi. El Guíxols compta amb un jugador sancionat, Marc Medina, mentre que el Lloret arrossega tres sancions: Agi, per acumulació d’amonestacions, Poderoso, expulsat davant el Farners per doble groga, i Sergio Ordóñez, que encara té pendent un partit de càstig.