divendres, 11 d’abril del 2014

LA PRÈVIA: EC GRANOLLERS - CF LLORET


No perdre la tranquil·litat


Aquest diumenge, a les 12 del migdia, el CF Lloret jugarà al camp de l’EC Granollers. Els lloretencs, immersos en una dinàmica positiva, després de sumar quatre victòries en les darreres cinc jornades, s’enfronten a un dels millors equips de la segona volta. Els homes d’Edu Urdiales volen seguir lluny dels llocs de descens i són coneixedors que, per tal de tenir aquest privilegi, s’ha de seguir sumant. No serà fàcil, però el Lloret ja ha demostrat que pot plantar cara a qualsevol, i així ho farà. L’equip selvatà arriba a la cita després de guanyar el San Cristóbal, per 1-0, i situat en l’onzè lloc, amb 34 punts. Per la seva part, el conjunt entrenat per Raúl Matito va caure derrotat, la passada jornada, al camp del Sabadell “B” (2-1) i és quart, amb 48 punts. La passada temporada, derrota dels lloretencs per 3-1. A la primera volta, en aquesta campanya, el Granollers va vèncer per 1-3.

A trencar la maledicció de Granollers

El camp del Granollers no és territori de bons records pels jugadors lloretencs. En les darreres tres visites, cap victòria i, a més, resultats contundents en contra. Hem explicat que, l’any passat, el conjunt llavors entrenat per José Ángel Valero va caure per 1-3. Però hi ha precedents més negatius. En la temporada 2007/2008, amb Fede Domínguez a la banqueta, derrota per 3-0. Un any després, amb Jaume Bosch com entrenador, l’equip va perdre per 5-2. El Lloret vol canviar aquesta dinàmica negativa a Granollers i tornar amb un resultat positiu. Convençuts estan i, després dels últims partits l’ambició del conjunt d’Edu Urdiales és molt alta. És el moment de seguir endavant amb la inèrcia guanyadora i fer els deures el més aviat possible. La Primera Catalana, en la lluita pel descens, segueix molt calenta i sense símptomes de ser massa benvolent amb ningú.

Edu Urdiales: “El Granollers és l’equip més potent”

L’entrenador de l’equip, Edu Urdiales, considera que “ara mateix, el Granollers és l’equip més potent, amb més experiència i amb més saber estar sobre el camp”. Assegura que “serà un camp molt difícil”. El tècnic, sobre el conjunt rival, explica que “tenen una davantera amb molta qualitat, un mig del camp amb jugadors creatius i treballadors, i una defensa molt segura i veterana, ho tenen tot per estar a dalt”. Urdiales creu que “és un dels partits més difícils que ens queden, i més en el seu camp”,  recorda que “aquí va ser molt complicat contrarestar el seu joc, però esperem arribar a Setmana Santa amb tres punts més”.  

L’àrbitre: López Jiménez

L’àrbitre del partit serà Marcos López Jiménez, del Col·legi de Barcelona. Serà la primera vegada que dirigirà un partit del Lloret. Els assistents que l’acompanyaran seran els també barcelonins Albert Riubrugent Expósito i Agustí Piñeyro Pecero. En l’apartat de sancions, cap jugador lloretenc es perdrà el partit. Per part del Granollers, Marc Masip, per acumulació d’amonestacions, i Gerard Font, per la seva expulsió davant el Sabadell “B”, no podran jugar.