dijous, 19 de juny del 2014

ACTUALITAT


Renovació de Dani Rivas, el somriure de l’equip



Dani Rivas és l’onzè nom confirmat per la plantilla de la pròxima temporada. El lateral esquerrà ha acceptat seguir un any més a les ordres d’Edu Urdiales. Rivas, de 27 anys, és un jugador molt valorat per la resta de membres de la plantilla, a causa del seu caràcter, la seva lluita i el seu compromís durant els partits. Però, a banda d’això, és un dels homes que més alegria aporta al vestuari lloretenc. Tornarà a competir amb Àlex Bertran per un lloc a la banda esquerra. 


Peti podria tornar a casa


El lloretenc Àlex Ros, de 20 anys, més conegut com “Peti”, serà un dels jugadors que estarà a prova durant la pretemporada, buscant convèncer Edu Urdiales per a formar part de la primera plantilla. Es tracta d’un davanter golejador, amb grans aptituds tècniques, que en etapa de futbol base ja va vestir la samarreta del Lloret i, també, la del Girona. En les dues darreres temporades ha militat a la Tercera Catalana, primer amb el Blanes i després amb el Quatre Vents. Amb ell, també hi serà Mateo Rodríguez, de 20 anys. És un defensa polivalent, molt treballador i contundent, que ve procedent del Llagostera “B” de la Segona Catalana. Tots dos voldran fer-se un lloc en l’equip lloretenc.


Dia 1 d’agost, inici de la pretemporada

S’ha confirmat la data del retorn als entrenaments. Serà el divendres, 1 d’agost, quan els integrants de l’equip i els jugadors a prova es posaran a les ordres d’Edu Urdiales per iniciar la preparació de cara a arribar en òptimes condicions a l’inici del campionat de lliga.