dimarts, 1 de juliol del 2014

ACTUALITAT


Kutxo, Ivi i Sergio també renoven el seu contracte


Més renovacions. El tècnic Edu Urdiales ha confirmat els noms de tres jugadors. Són el davanter Albert “Kutxo”, el migcampista Ivi Sebastián i el defensa Sergio Ordóñez, que seguiran vinculats a l’entitat lloretenca. En el cas de Sergio, però, una operació l’impedirà completar la pretemporada i s’haurà d’esperar un temps per tornar a veure en acció el què aquest any ha estat un dels capitans de l’equip. Ivi, que vol tornar a ser un home important en el centre del camp lloretenc, i Kutxo, al qual les lesions no l’han permès tenir continuïtat en aquest darrer curs, sí que iniciaran els entrenaments amb la resta de companys.


Cristian Cuerva no formarà part de l’equip


El lloretenc Cristian Cuerva no renovarà el seu contracte amb el CF Lloret. Després de cinc temporades com a jugador de la primera plantilla, Cuerva ha decidit canviar d’equip. Li desitgem molta sort en la seva nova etapa.  


Moha, nou jugador a prova

S’ha confirmat, també, un altre nom de cara a la pretemporada. Es tracta de Moha, que ja va vestir la samarreta del CF Lloret en anys anteriors. Aquesta temporada passada ha format part del Quatre Vents de la Tercera Catalana, on ha firmat un total de 20 gols. Les bones xifres han servit per a despertar l’interès del tècnic Edu Urdiales, que decidirà durant l’agost si Moha forma part de la plantilla.