diumenge, 31 d’agost del 2014

CF TORDERA 1 - 0 CF LLORET


No era el dia

Derrota per la mínima (1-0) del CF Lloret a Tordera, en el darrer amistós de pretemporada dels homes d’Edu Urdiales. Un gol del conjunt rival, en el 57’, va decidir un encontre marcat per les imprecisions dels lloretencs, a una setmana d’iniciar la competició oficial.

El Tordera es va imposar en el seu partit amistós de Festa Major davant d’un Lloret que mai va acabar de trobar-se còmode sobre el terreny de joc. La circulació de pilota no va ser fluïda i la fortuna en atac no va acompanyar. Segurament, el partit més discret d’una bona pretemporada pel que fa a resultats i sensacions. Ara, quan falta una setmana per a què es doni el tret de sortida a la Primera Catalana, Edu Urdiales voldrà corregir tots els errors que es van produir contra els maresmencs.

Tot i que la possessió de l’esfèrica va ser, en gran part, propietat del Lloret, no es va aconseguir arribar amb claredat a l’àrea local. Només es poden destacar dues accions amb un mateix protagonista: Riky, que va poder avançar als seus amb una rematada de cap, primer, i amb un xut desviat, més tard. Els rivals, per la seva part, van voler crear mitjançant un joc col·lectiu però els defensors lloretencs ho van saber aturar. L’únic gol de la tarda va arribar en el segon temps, abans del primer quart d’hora. En el 57’, el Tordera va aprofitar una badada defensiva per superar el porter Rubén en el mà a mà. Va ser un gol polèmic, i és que els jugadors del Lloret van reclamar fora de joc però l’àrbitre, Hidalgo Moreno, no ho va considerar i va donar validesa al què seria el definitiu 1-0. Més tard, ja amb Josep Franquet defensant la porteria selvatana, els locals van poder ampliar el seu avantatge en el marcador però el jove porter ho va evitar amb dues bones intervencions. En el tram final, dues faltes directes servides per Bader van poder significar l’empat però aquest no va arribar.

El Lloret iniciarà la competició oficial a la Primera Catalana el pròxim cap de setmana. Serà dissabte, en el Camp Municipal d’Esports, davant de l’Horta.  

CF Lloret: Rubén, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Bader, Xavi, Lobo, Agi, Riky i Peke
També van jugar: Pol Gómez, Ivi, Dani Rivas, Narcís, Bruno i Franquet

Gol: 1-0 (57’)

Àrbitre: Hidalgo Moreno (Girona)

Incidències: Sisè partit amistós de pretemporada. Camp Municipal (Tordera).