dilluns, 25 d’agost del 2014

TORNEIG SELVA MARÍTIMA

L’11è Selva Marítima es queda a casa

El CF Lloret és, per cinquè any consecutiu, guanyador del Torneig Selva Marítima, que aquest estiu ha arribat a la seva onzena edició. El conjunt d’Edu Urdiales es va mostrar molt superior i va vèncer els seus rivals per golejada. La classificació final del triangular va deixar el Lloret com a primer, el Blanes, segon i el Tossa, tercer. Així va ser l’11è Selva Marítima, que es va disputar a Lloret de Mar:

UE Tossa 1 - 1 CD Blanes

El partit inaugural va enfrontar els dos equips visitants i va acabar amb empat (1-1), després d’un duel molt disputat. Els blanencs es van avançar en una jugada al contraatac, però el Tossa va aconseguir la igualada pocs minuts després. Al finalitzar l’encontre, va tenir lloc una tanda de penals per decidir qui seria el primer rival del Lloret. El guanyador d’aquests llançaments des dels onze metres va ser el Blanes, que jugaria l’últim partit del Torneig.

CF Lloret 6 - 1 UE Tossa

L’equip d’Edu Urdiales va entrar amb força i va superar sense massa dificultats el conjunt del Tossa, que va protagonitzar un bon inici de partit però que es va anar apagant a poc a poc. Els lloretencs, a mesura que van anar passant els minuts, van prendre el control absolut de l’esfèrica i van arribar amb perill, de manera constant, a l’àrea d’Isma Marín, ex porter del Lloret. En el minut 12, Riky va obrir el marcador amb un gran gol des de la frontal de l’àrea i Peke, en el 16’, va fer el segon aprofitant un rebuig de la defensa rival. Sense temps per a la reacció, els visitants van encaixar el tercer. De nou, Riky, amb un potent xut des de llarga distància, va fer el 3-0 i va deixar el partit sentenciat. Agi i Mateo també es van unir a la festa golejadora. El Tossa, per la seva part, va aconseguir batre la porteria del Lloret, superant un Josep Franquet que, poc abans, havia realitzat una bona aturada. Peke va tancar la golejada amb el definitiu 6-1, en l’últim minut.

CF Lloret: Franquet, Bruno, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Agi, Aparicio, Riky, Bader, Peti i Peke

També va jugar: Mateo

Gols: 1-0 Riky (12’), 2-0 Peke (16’), 3-0 Riky (22’), 4-0 Agi (34’), 5-0 Mateo (37’), 5-1 (39’) i 6-1 Peke (44’)

CF Lloret 4 - 0 CD Blanes

El vencedor de l’11è Selva Marítima es va decidir en l’últim enfrontament. Lloretencs i blanencs es jugaven el trofeu però van ser els amfitrions qui se’l van endur, després de mostrar-se molt superiors i golejar per 4-0. El protagonista d’aquest darrer encontre va ser el nou davanter de l’equip, el jove Àlex Ros, més conegut com “Peti”. El futbolista lloretenc de la pedrera va firmar un hat trick, després d’entrar al terreny de joc en substitució de Kutxo, que es va haver de retirar per molèsties físiques. De nou, el conjunt d’Edu Urdiales va desplegar un joc ofensiu molt ambiciós i amb un ritme molt alt. Abans del primer quart d’hora, els locals ja guanyaven per 2-0, gràcies als gols de Peti i Peke. En el tram final, en els minuts 34 i 38, el mateix Peti va aparèixer per sentenciar el partit. Els blanencs només van posar en problemes a la defensa del Lloret en una acció a pilota aturada en què Jaume Prado va evitar el perill amb una gran aturada. Amb aquest triomf, els lloretencs es van adjudicar, per cinquè any consecutiu, el Torneig Selva Marítima.

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Mateo, Poderoso, Dani Rivas, Ivi, Lobo, Pol Gómez, Riky, Kutxo i Peke

També van jugar: Peti, Aparicio, Bader i Agi

Gols: 1-0 Peti (8’), 2-0 Peke (14), 3-0 Peti (34’) i 4-0 Peti (38’)

Dissabte vinent, últim partit de pretemporada davant del CF Tordera

Ja només queden dues setmanes per iniciar la competició oficial a la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales jugaran el pròxim dissabte l’últim compromís amistós d’aquesta pretemporada. Serà en el camp del CF Tordera, que la temporada passada va assolir l’ascens a la Segona Catalana en la promoció contra el Sant Gregori. Serà el darrer test i es jugarà a les 19:00h.