divendres, 28 de novembre del 2014

LA PRÈVIA: UD GRAMENET MILAN - CF LLORET


Amb la lliçó apresa

Aquest diumenge, a les 16:00h, el CF Lloret es desplaçarà a Sant Adrià del Besòs, on aquesta temporada juga l’UD Gramenet els seus partits com a local. Experimentant situacions molt dispars, tots dos equips volen sumar els tres punts i no sembla que es conformaran amb l’empat, uns per ambició i altres per precaució. Mentre els homes d’Edu Urdiales són cinquens, amb 21 punts, el conjunt rival només ha pogut sumar 5 punts dels 36 que s’han disputat i es troben en el penúltim lloc de la classificació. En la passada jornada, el Lloret va superar l’Escala per 2-0. La Gramenet, per la seva part, va caure pel mateix resultat en el camp del Vic. Serà un duel de diferents necessitats que es presenta interessant.

Després de tres anys patint en les primeres voltes i sense aconseguir bones dinàmiques de resultats, el Lloret es troba en un moment dolç, molt dolç. Acumular 7 jornades consecutives sense conèixer la derrota a la Primera Catalana no és una situació fàcil d’aconseguir i és aquest fet el què ha provocat que l’equip d’Edu Urdiales tingui la segona posició a tocar. Aquest diumenge, davant d’un rival de la part baixa que acostuma a vendre molt car les seves derrotes, els selvatans tenen una bona oportunitat que volen aprofitar. Arribaran amb la lliçó apresa, després de l’ensopegada contra el Montcada, tot i que l’entrenador Urdiales ja ha avisat que la Gramenet posarà les coses molt més complicades.

L’àrbitre del partit serà un habitual d’aquesta Primera Catalana en les darreres temporades. Es tracta del tarragoní Daniel López Jiménez. La temporada passada va dirigir al Lloret en el seu desplaçament a Banyoles, en la jornada 32, amb resultat final d’empat (1-1). Els àrbitres assistents, també de Tarragona, seran Eduard Moreno Curto i Àngel Guillen Pajuelo.

El Lloret vol seguir a la part alta de la classificació. Aquest diumenge, buscarà els tres punts contra l’UD Gramenet Milan, a partir de les 16:00h.