dilluns, 27 d’abril del 2015

FC L'ESCALA 1 - 0 CF LLORET

Van merèixer més

Derrota per la mínima (1-0) del CF Lloret en el camp del FC L’Escala. Els lloretencs, que no van estar encertats de cara a porteria i van encaixar l’únic gol de la tarda en un contraatac rival, finalitzat pel local Jam Baldeh (52’), van deixar-se els punts i acumulen sis jornades seguides sense vèncer.

El Lloret buscava recuperar sensacions davant d’un dels equips revelació de la Primera Catalana. Ho va fer, però sense el premi de la victòria, ni tan sols el de l’empat. Els homes d’Edu Urdiales van proposar un joc ambiciós i ofensiu, sense renunciar a l’atac en cap moment, però la fortuna en els darrers metres no els va acompanyar. Els lloretencs van mostrar maduresa i no es van desconcentrar, malgrat la nefasta actuació del col·legiat barceloní Alejandro Álvarez Molina, que no va deixar satisfet amb la seva aplicació del reglament a cap dels dos conjunts, ni tampoc va deixar ningú indiferent amb la seva actitud excessivament prepotent. Els selvatans van merèixer, com a mínim, l’empat, però aquest no va arribar i s’allarga la dinàmica negativa de partits sense guanyar.

La primera part va ser molt igualada i tots dos conjunts van buscar la possessió de l’esfèrica. L’Escala va avisar de les seves intencions amb una rematada al travesser, per mitjà de Boran Minic, a la sortida d’un córner. La resposta dels lloretencs va arribar en una centrada per banda esquerra rematada per Ángel i aturada pel porter rival Bustins. Van ser 45 minuts que no van estar exempts de polèmica. El Lloret va reclamar un clar penal sobre Peke, que hagués suposat l’expulsió del defensor de L’Escala, i és que el davanter lloretenc s’havia quedat sol davant del porter local. El partit va arribar al descans amb el marcador inicial i tot es va decidir en el segon temps. En una de les primeres accions, els de Josep Maria Batlle van aconseguir el gol del triomf. Va ser en el minut 52, en un contraatac que va finalitzar Jam Baldeh, amb un potent xut dins de l’àrea. El Lloret va intentar refer-se i va buscar la porteria rival amb insistència, però l’empat no va arribar. Peti, amb una jugada personal dins de l’àrea i Lobo, en un cop de cap, van poder anivellar la balança. L’emoció es va mantenir fins a l’última jugada, en què els homes d’Edu Urdiales haurien pogut rescatar un punt. Malauradament, la rematada de Xavi Aparicio es va estavellar contra el pal i l’equip va marxar a l’Alt Empordà amb una derrota.

Després d’aquesta jornada, el Lloret és setè, amb 44 punts. El pròxim dissabte, a les 17:00h, partit a casa davant de la Gramenet Milan.

FC L’Escala: Bustins, Ferrer, Mir, Minic, Molinas, Giménez, Baldeh (Camara, 63’), Ramírez, Muniesa (Serra, 82’), Feixas (Díaz, 66’) i Pàmies

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Pol Gómez, Lobo, Pol Ros (Agi, 62’); Ángel (Dani Rivas, 62’), Aparicio, Ivi (Riky, 62’), Peti; Narcís (Kutxo, 79’) i Peke

Gol: 1-0 Baldeh (53’)

Àrbitre: Álvarez Molina (Barcelona). T.G.: als locals Molinas, Baldeh, Muniesa, Ramírez i Camara, i als visitants Peti, Peke, Pol Gómez, Aparicio, al segon entrenador Pere González i al delegat Antonio Pérez.

Incidències: Jornada 29 de la Primera Catalana. Nou Camp Municipal (L’Escala).