dilluns, 15 de juny del 2015

MARC SOLER ANUNCIA LA SEVA RETIRADA


“Ha arribat el moment de deixar que els joves comencin a agafar responsabilitats”



El capità del CF Lloret, Marc Soler, ha anunciat la seva retirada com a jugador de la primera plantilla. Ho ha fet aquest dilluns, en una edició especial del programa Lloret Esportiu de Nova Ràdio Lloret. El lloretenc ha explicat que la seva situació a l’equip, sense tenir la participació que ell hagués desitjat i sense poder fer pretemporada per motius laborals, ha estat clau per decidir-se. S’uneix, d’aquesta manera, a Àlex Bertran, que també ha penjat les botes.

Soler va començar a jugar en el futbol base de la Penya Barcelonista de Lloret de Mar. En categoria infantil, va passar a les files del CF Lloret, on ha jugat fins ara, excepte durant una temporada: va ser en el seu segon any d’amateur, en el qual va formar part del Sils. En total, una vintena d’anys defensant els colors de l’entitat lloretenca.

Durant la temporada 2012/2013, amb la retirada de Manel Pujadas, Marc Soler va agafar el relleu de la capitania, un fet pel qual es mostra “molt orgullós”. El central ha recordat els seus millors moments com a jugador del CF Lloret. Ha volgut destacar les temporades en què l’equip ha lluitat per la permanència i ha assolit l’objectiu, així com els dos darrers ascensos. El jugador tanca una etapa de la seva vida que sempre portarà dins, amb l’afecte i el suport que ha rebut dels seguidors lloretencs al llarg de tots aquests anys.  

Amb les retirades de Marc Soler i Àlex Bertran ja són dues les baixes confirmades per a la temporada 2015/2016. El club, amb l’entrenador Edu Urdiales al capdavant, segueix treballant per definir quina serà la plantilla que iniciarà els entrenaments durant el mes d’agost. Tot i que encara no s’ha fet oficial cap incorporació, es preveu que s’anunciïn moviments en els pròxims dies.