divendres, 21 d’agost del 2015

CF LLORET 2 - 2 AD GUÍXOLS


El Lloret creix amb el pas dels minuts



Empat (2-2) entre Lloret i Guíxols, en el segon compromís de pretemporada de l’equip d’Edu Urdiales. Els lloretencs van haver d’igualar el marcador en dues ocasions, per mitjà de Xavi Martínez (25’) i Pol Ros (70’), després que el conjunt visitant perforés la porteria selvatana amb els gols de Garrido (13’) i Dani (28’).

El conjunt d’Edu Urdiales segueix endavant amb la seva pretemporada i aquest dijous va aconseguir un empat davant del Guíxols de la Segona Catalana. Els rivals van plantar cara amb un bon primer temps en què van complicar el joc del Lloret. Durant la segona part, però, els locals van ser superiors i van perdonar en excés de cara a porteria. Els seguidors lloretencs van poder veure els nous reforços i els jugadors que es troben a prova. Tots ells segueixen lluitant per un lloc en l’onze titular del primer partit de lliga davant de l’Horta.

El Guíxols va iniciar el partit amb ganes de sorprendre i, tot i que les primeres ocasions van ser pel Lloret, amb Narcís i Martínez, es van avançar en el marcador en el minut 13. Garrido, amb un gran xut des de la frontal de l’àrea, va obrir el marcador. Ràpidament, els homes d’Edu Urdiales van buscar l’empat i el van trobar en el 25’. Xavi Martínez, dins de l’àrea, va superar el porter rival Yassin, firmant el seu primer gol amb la samarreta del conjunt selvatà. Semblava que els lloretencs passarien a tenir el control del partit però els visitants, en una jugada al contraatac, es van tornar a avançar en el marcador. Dani va enviar la pilota al fons de la porteria, després d’un mà a mà amb el jove Josep Franquet. A la represa, el Lloret va tenir molta més possessió i va disposar de diverses accions per guanyar el partit. Però només va poder empatar i ho va fer gràcies a Pol Ros (70’). El lateral esquerrà va centrar des de la banda esquerra i l’esfèrica va acabar entrant de manera directa dins de la porteria de Kay.

Aquest diumenge, a les 19:00h, el Lloret jugarà a Tordera, amb motiu de la Festa Major de la localitat maresmenca. Seguiran les proves per tal de definir la plantilla definitiva que competirà aquesta temporada a la Primera Catalana.


CF Lloret: Franquet; Arsen, Pol Gómez, Lobo, Edrissa; Aparicio, Majó, Lauren, Puntí; Martínez i Narcís.
També van jugar: Prado, Jordi Valls, Poderoso, Moisés, Chino, Pol Ros, Adrián, Jan i Pomares

AD Guíxols: Yassin, David, Romero, Buly, Zallas, Marouan, Garrido, Chamizo, Dani, Soto i Brian
També van jugar: Kay, Bilal, Riki, Capi, Román, Callicó, Guille i Sala

Gols: 0-1 Garrido (13’), 1-1 Martínez (25’), 1-2 Dani (28’) i 2-2 Pol Ros (70’)

Àrbitre: Parramón Monerris (Girona).

Incidències: Segon compromís de pretemporada del CF Lloret. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).