dissabte, 10 d’octubre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - UE VIC

El Vic és una de les víctimes preferides de Bader: li ha fet dos gols en tres partits.

Edu Urdiales:
“Volem entrar en una dinàmica de victòries”

Aquest dissabte, s’obre la Jornada 6 de la Primera Catalana amb un duel atractiu entre el CF Lloret i la UE Vic. A partir de les 17:00h, els homes d’Edu Urdiales volen sumar els tres punts com a locals davant d’un dels equips que millor ha iniciat la temporada. Els vigatans, amb Jordi Salvanyà a la banqueta, ocupen el tercer lloc de la classificació, amb 10 punts, i vénen de superar el Mataró per la mínima (1-0). Per la seva part, els lloretencs són desens i el passat cap de setmana van sumar un empat (1-1) a Vilassar de Mar. En el duel de la passada temporada, es va poder veure un encontre molt emocionant que va acabar amb un resultat de 3-3.

Edu Urdiales, en la roda de premsa prèvia al partit, ha destacat el bon inici del Vic. “Sembla que han començat amb una bona dinàmica de resultats. A més, han fitxat jugadors importants”. L’entrenador, però, creu que el Lloret està preparat per vèncer. “Intentarem trencar aquesta ratxa que tenen, és la idea que tenim i hem treballat durant la setmana per potenciar les nostres virtuts i aprofitar les seves debilitats, tot i ser un conjunt molt complet”.

Pel que fa la situació del Lloret en aquest inici, l’entrenador rebutja parlar de mal moment de resultats. “De cinc partits només hem perdut un. Sí que és cert que només hem guanyat un però estem en el bon camí”. A més, destaca que “hem plantat cara a rivals que estaran a la part alta. No hem de trencar cap ratxa negativa, perquè no la tenim, però sí que volem entrar en una dinàmica de victòries”.

Edu Urdiales ha convocat tots els jugadors disponibles, és a dir, un total de 19 futbolistes que tenen fitxa amb la primera plantilla. Això suposarà que hagi de descartar un d’ells. El nom no se sabrà fins una hora abans de l’inici del partit. Un d’aquests homes convocats és el nou fitxatge de l’equip, Mateo Rodríguez. El tècnic apunta que “té les mateixes possibilitats de ser titular que la resta d’integrants, perquè està entrenant a bon ritme i és una de les moltes opcions que tenim”.  

Lloret i Vic jugaran a les ordres del senyor Arcadi Altemir Vidal, que encapçalarà la tripleta arbitral, que pertany al Col·legi del Baix Llobregat. Els assistents seran David Talavera Bielsa i José Javier Gómez López.