dilluns, 18 de gener del 2016

CF LLORET 2 - 1 GIRONA FC "B"


Creix la confiança

Imatge dels jugadors celebrant la victòria al vestuari.

Triomf del CF Lloret en el derbi gironí davant del Girona “B”, per 2-1, en la darrera jornada de la primera volta de la competició. Després d’una primera part sense moviments, els lloretencs van aconseguir un avantatge de dos gols a la represa, gràcies a les dianes d’Álex “Peti” (48’) i Pol Ros (70’), que van servir per aportar tranquil·litat a un partit que es va complicar en el tram final, a causa de les expulsions de Marcos “Chinos” i Pol Gómez, i d’un gol de penal del visitant Soufiane Jebari.

El nou any 2016 ha començat de la millor manera possible per un Lloret que acomiadava el 2015 en una ratxa negativa de sensacions i resultats. Amb els triomfs al camp del Martinenc i a casa contra el Girona “B”, els lloretencs han aconseguit, per primera vegada en aquest curs, dues victòries consecutives. La d’aquest dissabte, davant del filial del Girona FC, ha servit per allunyar-se del descens i avançar posicions. Va ser un duel molt disputat durant el primer temps i amb domini lloretenc a la represa, malgrat patir durant els darrers minuts. Les notícies negatives van arribar en forma d’expulsions. Urdiales perdrà pel pròxim partit contra l’Horta dos dels jugadors amb més participació aquesta temporada: Pol Gómez i Chino.   

Poques ocasions durant la primera part, tot i que el Lloret va poder avançar-se amb una de molt clara. Josep Maria Majó es va plantar sol davant del porter rival David Oliveros però no va estar encertat en la rematada. Tampoc va tenir fortuna Peti, en una acció personal dins de l’àrea visitant. El Girona “B” no va crear excessiu perill durant el primer acte. A la represa, els selvatans es van avançar en una acció d’estratègia, en el 48’. Va ser en una falta lateral servida per Riky i finalitzada per Peti, amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. La confiança del Lloret va anar creixent davant d’un Girona “B” que va tenir moltes dificultats per circular en atac i que només va poder desequilibrar per mitjà d’accions personals de Soufiane Jebari. En el minut 70, va arribar el 2-0. Va ser obra de Pol Ros, que va finalitzar una jugada al contraatac, amb un xut creuat des de la banda esquerra. Semblava que els locals podrien viure amb tranquil·litat la resta del partit però, tal com va passar contra el Martinenc, la situació es va complicar. En el 74’, Chino va veure la segona targeta groga i va acabar el partit abans d’hora. De nou, els d’Edu Urdiales van comptar amb les bones intervencions de Jaume Prado, que va mantenir el resultat de victòria en els moments clau. Ja en el temps afegit, qui va ser expulsat va ser Pol Gómez, per cometre un penal molt dubtós. Soufiane Jebari no va perdonar des dels onze metres i el Girona “B” va buscar l’empat a la desesperada amb un Lloret que es defensava amb 9 homes. Aquesta igualada no va arribar i els lloretencs van sumar els tres punts.

El Lloret puja fins al desè lloc, amb 23 punts. La pròxima jornada, partit davant de l’Horta, en l’inici de la segona volta. Serà dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Prado; Aparicio (Huerta, 73’), Pol Gómez, Lobo, Pol Ros; Chino, Riky, Bader (Narcís, 54’), Arnau (Romero, 74’); Peti (Adri, 83’) i Majó

Girona FC “B”: Oliveros, Jabbie, Pujol, Carbó, Jebari, Bonaventura, Arroyo (López, 46’), Sidibe, Balaguer (Sala, 54’), Roque (Mballo, 66’) i Sepulveda (Gelmà, 69’)

Gols: 1-0 Peti (48’), 2-0 Pol Ros (70’) i 2-1 Jebari (91’)

Àrbitre: Rodríguez Ventura (Figueres). T.G.: als locals Peti i Pol Ros, i als visitants Arroyo i Jebari. T.V.: expulsats, amb doble groga, els lloretencs Chino (74’) i Pol Gómez (91’).

Incidències: Jornada 17 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).