dissabte, 9 d’abril del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


UE SANTS - CF LLORET

Edu Urdiales:
“No som inferiors a ningú”

Màxima urgència en el CF Lloret per sumar punts en les pròximes jornades. Aquest diumenge, a les 12.00h, els homes d’Edu Urdiales jugaran al camp de la UE Sants. Els barcelonins també necessiten la victòria, però per un altre objectiu: liderar la Primera Catalana. Els lloretencs afronten el partit des dels llocs de descens, en què van caure a causa de la derrota del passat cap de setmana contra el CE Mataró (1-2), juntament amb el triomf del Girona FC “B” davant de la UE La Jonquera (1-0). Ara mateix, els selvatans són quinzens, amb 29 punts. El conjunt que entrena Henry Lossio és el segon classificat de la categoria, amb 45 punts, a 2 del CE Manresa, que és el primer. Els rivals vénen de superar l’UA Horta, a domicili, per un marcador de 0-2. En el partit de la primera volta, empat a 2, amb els gols d’Albert Puntí i Narcís Caballero. En l’enfrontament de la passada temporada, el Sants es va imposar per un contundent 5-2.

L’entrenador, Edu Urdiales, ha explicat que el Sants és un equip “que té jugadors dinàmics i desequilibrants. Els agrada fer un bon futbol i tenen un gran potencial. Van començar amb dubtes, però al final han obtingut  la regularitat que fa falta per estar a la part alta de la classificació”.

El Lloret afronta un partit, després de moltes jornades, en zona de descens. En aquest sentit, el tècnic ha assegurat que “l’estat anímic dels jugadors és bo i els hem fet entendre que la situació és complicada, però tal com es donen els partits podem dir que no som inferiors a ningú. Fem un bon futbol i sempre plantem cara als rivals, però la realitat és que estem en la part baixa”.

Edu Urdiales ha convocat 20 jugadors pel desplaçament a Barcelona. Només s’han quedat fora de la llista Carlos Gómez, que acaba de rebre l’alta mèdica, i Marcos “Chino”, que aviat passarà pel quiròfan a causa d’una lesió. Per tant, l’entrenador haurà de prescindir de dos futbolistes abans de l’inici del partit. Sobre aquest fet, Urdiales considera que “ara, hem d’anar tots convocats perquè som un equip per les situacions bones i les dolentes. Ens hem d’ajudar al màxim i la millor ajuda és estar tots junts, per tal d’afrontar els problemes”.

L’arbitratge del partit anirà a càrrec del tarragoní Josep Maria Santiago Vicente. Els seus assistents seran Juan Manuel Varo López i Aarón Sancho Virgili, també del Col·legi de Tarragona.