dimecres, 22 de juny del 2016

ACTUALITAT


Aniol Ekai, joventut a la defensa

Aniol Ekai, amb l'AD Cal Aguidó. / Font: Facebook Aniol Ekai

Segon reforç per a la pròxima temporada, en aquesta ocasió per a la part defensiva. El jove Aniol Ekai, de 19 anys, que ha finalitzat la seva etapa de juvenil, es converteix en la segona incorporació d’aquest estiu. Es tracta d’un defensa central que destaca per la seva capacitat física i un bon joc aeri. Arriba provinent de l’AD Cal Aguidó, havent disputat 28 partits de la lliga Preferent de juvenils i aportant, a més, 9 gols. No serà la primera vegada que Aniol vestirà la samarreta del Lloret. Ja ho va fer durant el seu segon any de Cadet.


Més renovacions: Narcís Caballero, Arnau Terradas i Carlos Gómez

Se segueix completant la part ofensiva de l’equip. Els davanters Narcís Caballero, Arnau Terradas i Carlos Gómez han renovat la seva vinculació amb el CF Lloret. D’aquesta manera, Urdiales seguirà donant confiança a un bloc de joves jugadors en l’atac del conjunt lloretenc, juntament amb Álex “Peti”, Josep Maria Majó i Roger Mora.


Xavi Martínez no continuarà en el Lloret

S’ha confirmat, també, la baixa de l’extrem Xavi Martínez. El vidrerenc, que va arribar durant l’estiu del 2015, buscarà un nou destí després d’una temporada marcada per una lesió que l’ha impedit tenir regularitat al llarg del curs.