divendres, 26 d’agost del 2016

ACTUALITAT


Els 24 homes d’Edu Urdiales


El cos tècnic del CF Lloret ha donat a conèixer la llista definitiva per a la temporada 2016/2017. En total, la plantilla del Primer Equip estarà formada per 24 jugadors, tot i que alguns comptaran amb fitxa de l’equip “B”.

Bader continuarà vestint de blau

Era una de les incògnites de la temporada. Finalment, Bader seguirà a l’entitat com un dels homes més destacats en la part ofensiva de l’equip. La temporada passada, malgrat perdre’s diversos partits per lesió, va aconseguir ser el màxim anotador. Durant la pretemporada ha continuat mostrant la seva faceta golejadora.

Juanpi, Abder i els germans Sanneh passen el tall

Juanpi Galarza ha convençut Edu Urdiales i es quedarà a la plantilla per lluitar per un lloc en la banda dreta. A més, Abder Mouka, Gusmani i Enchi Sanneh que han aportat gols i velocitat en atac durant la pretemporada,  incrementaran la competència en les posicions de punta i extrem. El cos tècnic, amb aquestes quatre incorporacions, comptaran amb un ampli ventall de possibilitats. Per la seva part, Ot Esqueu és baixa des de la setmana passada.

Només onze jugadors de la passada temporada

Ha estat un estiu amb molts moviments. Dels jugadors de la temporada passada, només n’han quedat onze. Són els defenses Jordi Valls, Xavi Aparicio, Edu Poderoso i Albert Puntí; els migcampistes Riky Serralunga, Bader El Alami, Josep Maria Majó i Marcos “Chino”; i els davanters Álex “Peti”, Narcís Caballero i Carlos Gómez.

Bon rendiment dels primers fitxatges durant la pretemporada

Abans de l’inici de la pretemporada, el club va confirmar 5 incorporacions. No hi ha sorpreses i Edu Urdiales ha constatat l’encert en els seus fitxatges. Són el porter Jordi Tuscà; el defensa Aniol Ekai; els migcampistes Raúl Calvo i Adrián Expósito (l’únic jugador sortit del juvenil confirmat des de l’inici); i el davanter Roger Mora.  

Àlex Portavella reforçarà la banda esquerra

Una de les principals novetats de la plantilla és la d’Àlex Portavella, que arriba procedent del juvenil de l’Europa, però que, fins a cadet, va formar part de les categories inferiors del club. Les bones actuacions en el lateral i l’extrem esquerrà han tingut premi. Les seves ganes i il·lusió resulten un punt clau a favor. Per la seva part, Ivi Poza i Marc Cardona jugaran en el Lloret “B” però seran seguits ben de prop pel cos tècnic del Primer Equip.

Franquet i Gurp completaran la porteria

Després de la retirada de Jaume Prado, la baixa de Juki Caballero, que jugarà al Palafolls, i el fitxatge de Jordi Tuscà, l’equip necessitava, com a mínim, un altre porter. De moment, ocuparan aquesta plaça Josep Franquet i Gurpinder Singh, que al juny van finalitzar la seva etapa de juvenils.

Arnau Terradas, baixa definitiva, i Juan Romero puja al Primer Equip

El jove lloretenc Arnau Terradas, tot i haver completat la pretemporada, finalment, no formarà part de l’equip. Es traslladarà a Lleida per afrontar els seus estudis superiors i, per tant, no estarà disponible pel tècnic Edu Urdiales. Es desconeix, encara, quin serà el seu pròxim equip. Terradas va formar part del Primer Equip de manera definitiva durant la primera part de la passada temporada, després de passar pel Lloret “B”. Ara, un altre jugador de l’equip filial farà el salt al primer equip. Es tracta del migcampista Juan Romero.

D’aquesta manera, aquests són els 24 jugadors del CF Lloret 2016/2017:

PORTERS
Jordi Tuscà
Josep Franquet
Gurpinder Singh

DEFENSES
Jordi Valls
Edu Poderoso
Xavi Aparicio
Albert Puntí
Juanpi Galarza
Aniol Ekai

MIGCAMPISTES
Riky Serralunga
Bader El Alami
Josep Maria Majó
Marcos “Chino”
Raúl Calvo
Adrián Expósito
Àlex Portavella
Juan Romero
Abder Mouka

DAVANTERS
Álex “Peti”
Narcís Caballero
Carlos Gómez
Roger Mora
Gusmani Sanneh
Enchi Sanneh

En els pròxims dies, també es coneixerà la llista de dorsals per a la temporada oficial.


(Autor de la imatge: Albert Amaya)