dilluns, 10 d’abril del 2017

UE VIC 1 - 0 CF LLORET

Sorpresos ben d’hora

Derrota del CF Lloret en el seu desplaçament al camp de la UE Vic, en la jornada 28 de la Primera Catalana. Un gol de Josep Maria Valls, quan només s’havien disputat 3 minuts de joc, va deixar sense cap punt als lloretencs, que no van poder reaccionar i que van sumar la setena derrota de la temporada com a visitants.

L’equip d’Edu Urdiales es va veure sorprès en l’inici del partit. Quan l’electrònic encara no marcava el primer minut de joc, una rematada de Josep Maria Valls servia per trencar l’empat inicial. L’1-0 ja no es mouria. Durant el primer temps, els vigatans van ser superiors i van gaudir de diferents opcions per marxar al descans amb un avantatge més gran en el marcador, però Jordi Tuscà va tenir una actuació destacada. A la represa, el Lloret va intentar trobar el camí de l’empat però no va estar encertat en els darrers metres i, a més, va patir un greu contratemps. Quan faltaven 15 minuts pel final, els lloretencs es van quedar amb un home menys per l’expulsió d’Edu Poderoso, que havia entrat al terreny de joc 12 minuts abans. Els nervis també van arribar a la banqueta i Micky González, preparador de porters, també va veure el túnel de vestuaris abans d’hora. El Vic va poder sentenciar el partit amb un xut llunyà que va marxar fora per poc i amb una acció de Puigdesens, que no va poder superar Tuscà.

Amb aquesta derrota, l’equip es manté en el cinquè lloc de la classificació, amb 42 punts. La pròxima jornada, dissabte 22 d’abril, l’equip rebrà el CE Farners, en la disputa del derbi selvatà de la Primera Catalana.

UE Vic: Reig, Carrascal (Abad, 72’), Busquets, Taleb, Roca (Puigdesens, 78’), Verdaguer, Valls, Baidder, Bertrana, Sala i Velasco (Palomar, 85’)

CF Lloret: Tuscà; Aparicio (Romero, 46’), Raúl Calvo, Aniol, Puntí; Chino (Poderoso, 63’), Majó, Riky (Mora, 76’), Adrián (Juanpi, 30’); Narcís (Bader, 63’) i Gusmani

Gol: 1-0 Valls (1’)

Àrbitre: Nägeli Juan. T.G.: als locals Carrascal, Sala, Baidder i Reig, i als visitants Narcís, Raúl Calvo, Puntí i Aniol. T.V.: expulsat, amb vermella directa, Poderoso, del Lloret (75’) i, amb doble amonestació, Micky González, entrenador de porters visitant (85’).

Incidències: Jornada 28 de la Primera Catalana. Zona Esportiva Municipal (Vic).