divendres, 23 de juny del 2017

ACTUALITAT


Edu Urdiales seguirà dirigint el CF Lloret amb un staff tècnic renovat

D'esquerra a dreta: Àlex Bertran, el president Eduard Coloma, Edu Urdiales i Albert Batllosera

Es desvetlla una de les incògnites dels darrers dies. Edu Urdiales ha acceptat l’oferta del CF Lloret i seguirà sent l’entrenador de la primera plantilla la pròxima temporada. Serà el seu setè curs (el cinquè consecutiu) com a màxim responsable de l’equip. Ho farà amb un cos tècnic renovat, amb dos exjugadors de l’entitat: Albert Batllosera serà el segon entrenador i Àlex Bertran serà el preparador físic. Recordem que els companys que havia tingut Urdiales en les últimes temporades, Pere González i Micky González, no segueixen a causa de motius laborals.

Edu Urdiales ha explicat els motius de la seva renovació. Ha assegurat que "em trobo com a casa a Lloret, és un club que deixa treballar i sempre ens han donat molta tranquil·litat. Ha estat molt fàcil renovar, però hem trigat una mica més perquè aquest any hi ha novetats en el cos tècnic. Hem aconseguit dues peces ideals per a l'equip. Estic molt content de comptar amb l'Albert Batllosera com a segon, perquè la seva visió va molt lligada al club i amb l'Àlex Bertran com a preparador físic, perquè és un gran professional. Crec que farem un molt bon any". Per la seva part, el president de l'entitat, Eduard Coloma, ha explicat que l'entrenador "sempre ha tingut tota la confiança de la junta directiva. En aquests anys ha demostrat la seva implicació amb el club, no només amb el primer equip sinó també amb el futbol base. Amb els nous fitxatges i la línia de treball d'aquests anys, esperem que el club estigui a les primeres posicions de la Primera Catalana". 

L'staff tècnic encara podria augmentar amb la presència d’un preparador de porters. Pel que fa a la plantilla, Urdiales i la direcció esportiva del club segueixen treballant per acabar de definir-la. 

Escolta les valoracions d'Edu Urdiales i Eduard Coloma en aquest enllaç: