dilluns, 5 de juny del 2017

UA HORTA 4 - 0 CF LLORET

Sense opcions al Feliu i Codina

Derrota del CF Lloret en l’últim partit de la temporada davant de la UA Horta (4-0), que assoleix l’ascens a la Tercera Divisió i es proclama campió del Grup 1 de la Primera Catalana. Els lloretencs van acomiadar el curs futbolístic en un partit en què van oferir poca sensació de perill davant d’un conjunt molt motivat, que va resoldre l’encontre amb quatre gols en el primer temps.

Marçal Lladó, en un llançament de falta directa, va obrir el marcador en el primer minut de joc. L’Horta va voler anar per feina des de l’inici i va comptar amb un domini destacat de l’esfèrica, exhibint una gran velocitat i poder ofensiu durant la primera part. Tot i així, els homes d’Edu Urdiales van tenir l’opció d’empatar, però el xut de Riky va anar al pal. En el 18’, malauradament, va arribar el momentani 2-0, obra d’Óscar Imaz, amb un dels millors gols de la jornada. Poc més tard, en el minut 26, Edgar Tejada va resoldre sense problemes en el mà a mà amb Jordi Tuscà. A les acaballes de la primera part, Enrique Amador (42’) va fer el que seria el definitiu 4-0. La segona part va comptar amb diferents ocasions pel Lloret. La més clara la va tenir Roger Mora, en el llançament d’una falta. El seu xut, però, el va aturar el porter rival Buetas, que va intervenir més tard en un intent llunyà d’Albert Puntí, que buscava l’escaire. La festa a la graderia va ser constant i la represa va servir per veure en acció el jugador juvenil Albert “Massa”, que va jugar com a lateral dretà, completant una molt bona actuació. En els últims minuts, els lloretencs es van quedar amb un home menys, per l’expulsió d’Edu Poderoso, per doble amonestació.

Amb el xiulet final, la festa en el Camp Municipal Feliu i Codina, amb una Unió Atlètica d’Horta que torna a la Tercera Divisió. El Lloret, per la seva part, iguala el millor registre en puntuació a la Primera Catalana des de l’últim ascens i finalitza la competició en el sisè lloc, amb 50 punts.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio (Massa, 46’), Aniol (Ivi, 46’), Poderoso, Puntí; Chino, Majó, Riky, Romero (Mora, 46’); Narcís (Abder, 62’) i Gusmani (Portavella, 56’)

UA Horta: Padrós (Buetas, 59’), Reyes (Lorente, 80’), Esteve, Barry, Amador (Armengou, 76’), Lladó, Imaz, Blasco (Pou, 59’), Tejada, Torreño (Gómez, 80’) i Galeano

Gols: 1-0 Lladó (1’), 2-0 Imaz (18’), 3-0 Tejada (26’) i 4-0 Amador (42’)

Àrbitre: Marcelino Gracia (Lleida). T.G.: al local Barry i als visitants Narcís i Mora. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el visitant Poderoso.

Incidències: Jornada 34 de la Primera Catalana. Camp Municipal Feliu i Codina (Barcelona).