dilluns, 30 d’abril del 2018

FE GRAMA 3 - 2 CF LLORET



Una derrota contra el líder i quatre finals a la vista

El CF Lloret va caure derrotat davant del líder de la Primera Catalana, la Fundació Esportiva Grama (3-2), en la 30a jornada de la Primera Catalana. Els homes d’Albert Batllosera no van poder frenar l’efectivitat dels rivals que van saber administrar l’avantatge en el marcador, gràcies als gols de Buba Jalow (22’ i 65’) i Cristóbal León (35’), tot i les dianes d’Adrián Expósito (56’) i Rubén Martínez “Peke” (79’).

La situació es complica després d’una ensopegada que podia ser previsible però que es va vendre cara. Els lloretencs van mostrar una bona imatge al camp del líder de la categoria, que va acabar demanant l’hora. Tot i això, es tracta d’una nova derrota que, ara sí, fa que l’equip caigui per primera vegada a la temporada en zona de descens directe, a dos punts de la zona de permanència. Això provoca que la importància de les últimes quatre jornades sigui màxima. La primera final a casa serà aquest dissabte, contra un rival directe com el Cardedeu. La resta de partits: al camp del Júpiter (que s’hi pot estar jugant la salvació), a casa davant del Manlleu (sense res en joc) i al Germans Gonzalvo de Mollet (un altre rival directe que, ara mateix, també es troba en zona de descens).

A la primera part, poques ocasions i un Lloret molt ben col·locat sobre el terreny de joc, amb la novetat d’una defensa de 5, amb Raúl Calvo com a un dels centrals, en el seu retorn per ajudar l’equip en aquest tram decisiu. Però la Grama va saber aprofitar les seves ocasions i va fer l’1-0 en el minut 22, en un xut potent de Jalow dins de l’àrea. El 2-0, en el 35’, va arribar d’una pilota llarga a l’esquena de la defensa, en què León va rematar de primeres, firmant un gran gol. A la represa, els d’Albert Batllosera va retallar diferències. Adrián Expósito, en el 56’, va finalitzar una bona combinació que va acabar amb una centrada des de la banda dreta. Tot i que semblava que podia arribar el 2-2, els locals van fer el 3-1. De nou, Buba Jalow, va aprofitar una pèrdua al mig del camp per quedar-se sol contra Jordi Tuscà i fer el tercer per la Grama. En el 79’, Rubén Martínez “Peke” va col·locar el que acabaria sent el definitiu 3-2, després d’una jugada amb molts rebots dins de l’àrea.

El Lloret baixa al setzè lloc, amb 32 punts. La pròxima jornada, partit a casa contra el Cardedeu. Serà dissabte, a les 17.00 h, amb accés gratuït al Camp Municipal d’Esports, en una jornada de portes obertes proposada per l’entitat.

FE Grama: Texeira, Okamoto, Oliver, Rojas, Iglesias, Domingo, Jalow (Sylla, 89’), Campos (Hayek, 69’), León, González i Samateh (García, 69’)

CF Lloret: Tuscà; Nil, Juanpi (Sánchez, 74’), Calvo, Poderoso, Puntí (Bukary, 74’); Roger, Romero (Riky, 46’), Majó; Gusmani (Adrián, 46’) i Peke

Gols: 1-0 Jalow (22’), 2-0 León (35’), 2-1 Adrián (56’), 3-1 Jalow (65’) i Peke (79’)

Àrbitre: Galera Serrano. T.G.: als locals Iglesias, Jalow, Hayek i González i al visitant Majó.

Incidències: Jornada 30 de la Primera Catalana. Estadi Municipal Nou de Santa Coloma de Gramenet “Can Peixauet”.