dilluns, 14 de maig del 2018

CE JÚPITER 2 - 2 CF LLORET

Un punt que obliga a guanyar-ho tot

Empat del CF Lloret (2-2) al camp del CE Júpiter, en la 32a jornada de lliga de la Primera Catalana. L’equip d’Albert Batllosera va deixar escapar un avantatge de 0-2, aconseguint de manera momentània amb els gols de Rubén Martínez “Peke” (18’) i Adrián Expósito (25’), i van acabar cedint dos punts, després de la igualada dels locals Ferran Tacón (40’) i Joan Corominas (71’).

Ja no faran falta calculadores ni matemàtiques. Els comptes són ben clars. Si el CF Lloret no vol jugar la pròxima temporada a la Segona Catalana, serà necessari guanyar els dos pròxims partits, les dues últimes finals del present campionat de lliga. La primera arribarà aquest dissabte, a casa, contra el Manlleu, un equip que ja té els dures fets. La segona, a Mollet del Vallès, davant d’un conjunt que també s’estarà jugant, probablement, la seva permanència a la categoria. Tot això, després d’empatar aquest passat diumenge contra el Júpiter, que va ser capaç d’igualar un 0-2 que els lloretencs havien fabricat abans de la mitja hora de joc.

El Lloret va entrar molt bé al partit, dominant el joc i l’esfèrica i arribant amb perill a l’àrea de Llaveria. El 0-1 va néixer en un servei de banda, en el minut 18. La centrada de Xavi Aparicio, per banda dreta, va trobar la incorporació de Rubén Martínez “Peke”, que va controlar amb el pit i va definir, firmant el seu divuitè gol del curs. Pocs minuts després, en el 25’, Adrián Expósito, en una jugada personal, va enviar la pilota al fons de la porteria, amb un xut creuat i potent, insalvable pel porter rival. L’equip lloretenc semblava tenir el partit controlat però, abans del descans, el Júpiter va retallar diferències. Ho va fer amb un autèntic golàs, en un llançament de falta directa de Ferran Tacón, que va introduir l’esfèrica pel mateix escaire, fent inútil l’estirada de Francesc Gurt. El definitiu 2-2 va arribar en el segon temps, obra de Joan Corominas, rematant una centrada dins de l’àrea. El Lloret, amb un bon ordre defensiu, va buscar el gol del triomf amb sortides ràpides al contraatac, però la diana no va arribar, tot i disposar de diferents ocasions.

L’equip és setzè, amb 36 punts, a 1 de distància de la zona de salvació. La pròxima jornada, partit a casa contra el Manlleu. Serà dissabte, a les 16.00 h.

CE Júpiter: Llaveria, Carmona, Peña, Ahufinger, Lobo, Tejero, Lage (Quiles, 81’), Tejedor (Peris, 65’), Corominas, Tacón (Franco, 85’) i Rodríguez (Castellano, 65’)

CF Lloret: Gurt; Aparicio, Cristian, Calvo, Poderoso, Puntí; Roger, Majó, Riky; Adrián (Jordi Valls, 89’) i Peke

Gols: 0-1 Peke (18’), 0-2 Adrián (25’), 1-2 Tacón (40’) i 2-2 Corominas (71’)

Àrbitre: Monge González. T.G.: als locals Peris, Castellano i Ahufinger, i als visitants Riky, Cristian, Puntí i Aparicio.

Incidències: Jornada 32 de la Primera Catalana. Camp de futbol CEM Júpiter (Barcelona).