dimarts, 5 de juny del 2018

ACTUALITAT



Albert Batllosera seguirà al capdavant de la primera plantilla

El president, Eduard Coloma, amb l'entrenador, Albert Batllosera.

Continuïtat a la banqueta del CF Lloret. L’entitat ha arribat a un acord amb Albert Batllosera, per allargar la vinculació del tècnic vidrerenc amb el club per una temporada més. D’aquesta manera, l’entrenador, que va agafar el relleu d’Edu Urdiales en el tram final de competició, seguirà com a màxim responsable del primer equip.

Albert Batllosera, de 37 anys i resident a Vidreres, ha estat lligat al CF Lloret al llarg de diverses temporades. Com a jugador va aconseguir dos ascensos de categoria i, com a entrenador, també va aconseguir pujar el Juvenil “A” de la Primera Divisió a Preferent. El tècnic es mostra “il·lusionat” amb aquest nou repte. Reconeix que “és una gran responsabilitat i afrontarem la pròxima temporada amb la màxima dedicació i professionalitat, perquè l’entitat ho mereix”. Per la seva part, el president, Eduard Coloma, considera que “és l’home ideal per liderar aquest projecte, confiem molt en ell i ens ha demostrat la seva implicació en aquest tram final de lliga”.

Batllosera i la direcció esportiva del club ja treballen en el capítol de renovacions, altes i baixes per al curs 2018/2019. La nova plantilla s’anirà perfilant en les pròximes setmanes.