dimarts, 23 d’octubre del 2007

CE BERGA - CF LLORET (0-1)

Victòria del CF Lloret per la mínima al camp del CE Berga amb un gol de 'Peke'. Amb aquesta victòria els de 'Fede' Domínguez se situen novens a la classificació amb 8 punts.

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA:

El Lloret va tornar a rendibilitzar un gol per acabar vencent per la mínima, tal com ja va passar contra el Vic. Els lloretencs van pressionar de valent en els primers 30 minuts de joc. En la primera acció ofensiva, el Lloret va fer pujar el 0-1 i Àlex i Marcos van tenir als seus peus la possibilitat de fer-ne algun més. Només en l'últim quart d'hora de partit, el Berga va assetjar el camp rival, però sense crear un perill clar que fes perillar la victòria dels de 'Fede' Domínguez.

CE Berga: Asier; Abel, Cortijo, Garrido, Masmi; Cerro, Litus, Sacallé, Barcons; Viladomà i Bernardo
També van jugar: Capeira, Oliver i Jordan

CF Lloret: Toni; Jordi Valls, Poderoso, George, Manel; David, Saúl; Albert Marcos, Àlex Bertran; 'Peke' i Dani Cuerva
També van jugar: Kiko, Éric, Petete i Martí

Gol: 0-1 'Peke' (2')

Àrbitre: Sr. González. Va expulsar Éric per doble amonestació.