dilluns, 15 d’octubre del 2007

CF LLORET - UE VIC (1-0)

Primera victòria del CF Lloret a la Regional Preferent per 1-0 davant la UE Vic, amb un gol de Dani Cuerva.

Per fí ha arribat. Desprès de quatre jornades sense conèixer la victòria (dos empats davant el CF Ripollet i la UE Canovelles, i dues derrotes contra el CF Parets i el CF Olesa Montserrat) els de 'Fede' Domínguez han tornat a demostrar que hi ha equip per estar a la part noble de la classifiació.

Amb un equip de circumstàncies, a causa de les múltiples lesions (Batllosera, Kiko, Oriol, Héctor i Diego), s'ha iniciat un partit que ha estat molt disputat per part dels dos equips. Els primers en buscar porta han estat els vistants, amb diverses rematades que Toni Pérez ha aturat a la perfecció. El gol, però, ha arribat per part dels nostres. En el minut 38, un córner servit per Albert Marcos cap al segon pal, l'ha rematat Dani Cuerva al fons de la porteria del Vic. Amb l'1-0 favorable al Lloret s'ha arribat al descans.

A la repressa, amb un Vic totalment ofensiu, el conjunt lloretenc ha gaudit de diverses ocasions de gol sortint al contraatac. La segona part ha tingut un protagonista inesperat: l'àrbitre Baños Martínez, que amb les seves decisions ha provocat indirectament múltiples pica-baralles entre els jugadors; una d'elles, fruit d'una forta entrada sobre Jordi Valls, que ha acabat amb l'expulsió del porter suplent Jose, i una altra, precedida d'una falta sobre Manel, en què el jugador del Vic, Jose Luis, que només portaba 2 minuts al camp, ha estat expulsat amb vermella directa. En l'últim minut, els visitants han pogut fer l'empat a una jugada esbojarrada dins l'àrea de Toni, que finalment ha quedat en res. El partit ha finalitzat sense incidents i d'aquesta manera el Lloret s'ha fet amb la primera victòria de la temporada.

Ara, a pel CE Berga!

CF Lloret: Toni; Jordi Valls, Poderoso, George, Manel; David, Sául; Marcos, Àlex Bertran; Peke i Dani Cuerva
També han jugat: Eric, Martí, Marc i Dani
Suplents: Jose (p. s.), Petete i Chiqui

UE Vic: Tarres; Carrascal, Espiñeira, Ernest, Vila; Pla, Pacheco; Joanet, Puigdesens; Uri i Mario
També han jugat: Marc Sala, Jose Luis, Pablo i Mir
Suplents: Prat (p. s.), Casas i Cabrasco

Gol: 1-0 Dani Cuerva (38')

Àrbitre: Baños Martínez

Pròxim partit: CE Berga - CF LLORET (21/10/07)