dilluns, 12 de novembre del 2007

CF LLORET - UD TARADELL (3-1)

Victoria del CF Lloret al Municipal per 3-1 davant el Tardell. El primer gol l'ha fet l'equip rival per mediació de Cano, però David, Oriol i Saúl han fet posible la remuntada pels de 'Fede' Domínguez.

Novena jornada de lliga i nova victòria del Lloret, desprès de l'ensopegada al camp del Vilassar, a la Regional Preferent. La primera meitat no ha estat massa bona, tot i que s'han vist dos gols. Desprès de 40 minuts on no ha passat gran cosa, han arribat els gols. El primer ha estat pel Taradell, mitjançant Cano, que ha aprofitat una jugada esbojarrada dins l'àrea de Toni que ha finalitzat al fons de la porteria lloretenca. Els de 'Fede' Domínguez, però, han estat ràpids en la resposta i David, des de fora de l'àrea, ha empatat el match amb un gran gol. Amb l'1-1, doncs, s'ha arribat al temps de descans.
La repressa ha estat molt més animada i el Lloret, que volia la victòria, ha buscat molt més la porta rival. El Taradell, per la seva banda, només ha tingut una oportunitat mínimament digna de perill que ha fet desaparèixer Toni amb una gran aturada. El 2-1 ha arribat al minut 72, obra d'Oriol, que feia poc que havia entrat al camp, gràcies a un gran xut a la mitja volta que ha deixat al porter Sola fent l'estàtua. El partit estava ja pràcticament sentenciat però, per si de cas, Saúl, aprofitant una bona centrada d'Àlex, ha fet pujar el 3-1 definitiu al marcador. El Lloret ha donat una bona imatge i s'ha emportat, d'aquesta manera, els 3 punts.

El pròxim rival serà el Sant Cugat. Anem, de nou, a per ells!

CF Lloret: Toni; Jordi Valls, Poderoso, George, Manel; David, 'Peke'; Albert Marcos, Saúl; Kiko i Dani Cuerva
També han jugat: Àlex Bertran, Oriol, Marc, Martí i Petete
Suplents: Jose (p. s.) i Héctor

UD Taradell: Sola; Kudi, Morcillo, Ochoa, Albert; Cuenca, Jaume; Marcel, Solà; Morato i Cano
També han jugat: Serrabassa, Mané, Valls i Manu
Suplents: Domi (p. s.), Molas i Pere Serra

Gols: 0-1 Cano (42'), 1-1 David (44'), 2-1 Oriol (72') i 3-1 Saúl (89')

Àrbitre: Rivera Caballero (malament). Ha mostrat targeta groga als locals Manel, David i Marc i als visitants Albert i Mané.