dimarts, 20 de novembre del 2007

FC SANT CUGAT - CF LLORET (5-0)

Derrota contundent del primer equip del CF Lloret al camp del FC Sant Cugat per 5-0, en un partit molt dolent per part dels de 'Fede' Domínguez.

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA:

El Lloret s'enfonsa a Sant Cugat i pateix un sever correctiu.

El Lloret va donar la pitjor cara de la temporada, sobretot en el primer temps, i va sortir escaldat en la seva visita a Sant Cugat (5-0).
Els de 'Fede' Domínguez, a excepció d'una acció de Kiko al minut 5, van cedir el control al seu rival, que en el primer temps va fer el que va voler amb els lloretencs. Amb tot decidit, els locals van ampliar el marcador en el darrers minuts del matx.

FC Sant Cugat: Gerard; Jordi, Alberto, César, Josalvi; Marc, Edu, Boria, Chema; Nando i Jorge
També van jugar: Oriol, Álvaro, Rodri i Miguelito

CF Lloret: Toni; Jordi Valls, Poderoso, George, Manel; David, Héctor; Kiko, Àlex Bertran; Saül i Oriol
També van jugar: José (p. s.), Dani Cuerva, 'Peke', Albert Marcos i Èric

Gols: 1-0 Jorge (25'), 2-0 Nando (30'), 3-0 Jorge (35'), 4-0 Miguelito (85') i 5-0 Rodri (90')

Àrbitre: Martin Romo. Va mostrar targetes grogues a Kiko, per part del Lloret, i a Boria, Nando, Jordi i César, per part del Sant Cugat.