dilluns, 24 de desembre del 2007

CF AMER - CF LLORET (2-1)

El CF Lloret va jugar diumenge a la tarda a Amer i va perdre per 2-1 en el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga de la Regional Preferent.

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA:

L'Amer va obtenir la quarta victòria de la temporada, la tercera a casa, després de superar el Lloret en el derbi de la jornada per 2-1. Els homes dirigits per Albert Gasca van superar totes les adversitats per aconseguir un triomf que els treu del pou de la classificació. Per contra, el Lloret allarga a cinc les jornades consecutives sense aconseguir la victòria com a visitant, tot i mantenir-se en la zona tranquil·la.
En una immensa primera part per part dels locals, Òscar va inaugurar el marcador ja en el minut 2. El Lloret ho va intentar i 'Peke' va estar a punt d'empatar, però va etzibar un xut fort al pal. En els dos últims minuts d'aquest primer temps, Òscar i Alonso van tenir el 2-0 a les seves botes, però el porter lloretenc Toni va estar providencial. En el segon temps els selvatans van sortir disposats a empatar. Ho van assolir en el minut 55 gràcies a Oriol. Poc després l'Amer es quedava amb deu per l'expulsió amb vermella directa de Falguera. No obstant això, els locals van omplir-se de valor i coratge i van buscar el gol de la victòria, que va arribar en el tram final, després que Alonso transformés un penal (83'). Cinc minuts més tard Leslie va veure també la vermella directa, però el Lloret no va tenir temps per buscar l'empat.

CF Amer: Bustins; Llach, Leslie, Vilaró, Faure; Gari, Rafel, Auguet, Alonso; Falguera i Òscar
També van jugar: Costa, Tornés, Gerard i Beni

CF Lloret: Toni; Jordi Valls, Poderoso, George, Manel; Marc, Petete, Kiko, Saül; Oriol i 'Peke'
També van jugar: David, Albert Marcos, Èric i Dani Cuervas

Gols: 1-0 Òscar (2'), 1-1 Oriol (55') i 2-1 Alonso, de penal (83')

Àrbitre: Conesa Balaguer. Va mostrar targetes grogues als locals Llach, Vilaró i Rafel, i als visitants Toni, Jordi Valls, Poderoso i David. Va expulsar amb vermella directa els jugadors Falguera i Leslie del CF Amer.