dilluns, 14 de gener del 2008

CF LLORET - EC GRANOLLERS (1-0)

Victòria del CF Lloret per la mínima a la EC Granollers, gràcies a un gol de 'Peke' al minut 71.

Segueix la bona ratxa al Camp Municipal d'Esports. Els de 'Fede' Domínguez han tornat a deixar els tres punts a casa davant un potent rival com el Granollers.
El partit, en la seva primera part, no ha estat massa vistós. La primera ocasió ha estat per a 'Peke', que no ha pogut superar el porter rival, Allan, en el cara a cara. Tampoc ho ha pogut fer, davant Toni, el davanter rival, Valentín, en quedar-se sol dins l'àrea en una jugada a la contra. A la segona part els de 'Fede' Domínguez han sortit amb més claretat d'idees i amb la intenció de fer el primer gol. Quan només havien passat 7 minuts de la repressa, una falta de Gerard sobre 'Peke' ha significat la segona amonestació pel jugador rival, que ha hagut de deixar el terreny de joc. Les coses s'han posat de cara i el Lloret ha començat a crear ocasions. Al minut 71, una pasada en profunditat l'ha interceptat l'omnipresent 'Peke' que, davant del porter rival, ha fet pujar l'únic gol de la tarda al marcador. A partir d'aquest moment, el Granollers ha prés la iniciativa i ha buscat el gol, mentre el Lloret esperava en defensa. En els instants finals del partit, el Granollers ha pogut fer el gol de l'empat, però un inspiradíssim Toni no ho ha permès, amb un gran aturada.
Amb protestes, per part dels jugadors visitants, ha finalitzat un partit que dona 3 punts més al Lloret, que acumula, ja, 24 punts.
La noticia positiva de la jornada, fora de la victòria, l'ha protagonitzat Albert Batllosera, que per primera vegada aquesta temporada ha tornat a una convocatòria, després de superar la seva lesió.

CF Lloret: Toni; Jordi Valls, Marc, Poderoso, Manel; Petete, Martí; Kiko, Saül; Oriol i 'Peke'
També han jugat: Albert Marcos, Èric, Àlex Bertran, Oriol i Dani Cuerva
Suplents: Xavi (p. s.) i Batllosera

EC Granollers: Allan; Gerard, Vasco, Fito, Arnau; Espada, Òscar; Fàbrega, Valentín; Carlos López i Àlex Pérez
També han jugat: Lluís, Canario, Gavilán i Dídac
Suplents: Carles Garcia (p. s.) i Cuadros

Gol: 1-0 'Peke' (71')

Àrbitre: Jan Nubiola. Ha amonestat Àlex Bertran, Èric i Petete, per part del CF Lloret, i Fito, Arnau, Lluís i Vasco, per part de la EC Granollers. A més, ha expulsat per doble amonestació el visitant Gerard.

L'home del partit: 'Peke', omnipresent durant tot el matx, ha fet el gol i ha treballat al màxim per l'equip.