dilluns, 3 de desembre del 2007

CF LLORET - FC L'ESCALA (2-0)

Victòria del CF Lloret al Camp Municipal d'Esports davant l'Escala per 2-0 amb gols de 'Peke' i Èric.

Els de 'Fede' Domínguez (avui absent per motius de treball substituit a la banqueta per Jaume Bosch) s'han tornat a retrobar amb la victòria després de dues setmanes amb derrotes. Durant la primera part, el domini ha estat únicament del Lloret i les ocasions no s'han fet esperar. El primer gol l'ha fet, al minut 20, l'omnipresent 'Peke', gràcies a un gran xut des de fora de l'àrea que ha sorprès al porter rival. Amb l'1-0 favorable al marcador, el Lloret ha continuat buscant la porta rival i George, en un remat de cap previa falta botada per Àlex, ha pogut posar el 2-0 al marcador abans del descans.
La repressa ha estat pràcticament igual, ja que l'Escala, que ha demostrat tenir un bon toc de pilota al centre del camp, no ha fet perillar la porteria lloretenca que avui defensava Jose, a causa de la lesió de Toni. Abans de la setencia, Saül, que ja estava sobre el camp, ha pogut fer el segon, però el porter Forick ha desviat la pilota a córner. El gol ha arribat per mediació d'Èric, que ha estat atent a un rebuig del porter rival després d'un potent xut de Kiko.

Son 3 punts que donen una mica d'aire al CF Lloret. El pròxim rival serà el Llagostera. A per ells!

CF Lloret: José; Poderoso, Héctor, George, Manel; David, Oriol; Àlex Bertran, Jordi Valls; 'Peke' i Dani Cuerva
També han jugat: Petete, Albert Marcos, Saül, Kiko i Èric
Suplents: Xavi (p. s.) i Marc

FC L'Escala: Forick; Sebas, Pipo, Chino, Luis; Pablo, Turco; David, Agustín; Mamo i Martín
També han jugat: Yackson, Junior, César i Mayco
Suplents: Òscar (p. s.)

Gols: 1-0 'Peke' (20') i 2-0 Èric (89')

Àrbitre: Sr. Pinzano. Ha mostrat targeta groga a Manel, per part del CF Lloret, i a Pablo i Chino, per part de l'Escala.