diumenge, 9 de desembre del 2007

UE LLAGOSTERA - CF LLORET (1-1)

Dijous al matí el primer equip del CF Lloret va jugar a Llagostera el partit corresponent a la 13a jornada de lliga de la Regional Preferent, avançat pel pont de la Constitució, i va empatar (1-1) gràcies a un gol de Kiko.

És 1 punt que col·loca als de 'Fede' Domínguez amb 18 punts a la part mitja de la classificació, a la espera dels resultats del cap de setmana.

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA:

Ningú acaba content. El Llagostera no sap conservar l'1-0 (53') i el seu joc continua oferint molts interrogants. El Lloret té molt més a prop la victòria en el derbi, però falla massa en els últims minuts.
Els dos equips tenien prou arguments per estar insatisfets després del derbi. El Llagostera, perquè està en un moment delicat (ha obtingut un punt dels últims nou) i no se'n surt. Juga amb un excés de pressió, lliga ben poques jugades i està bloquejat. I el Lloret, perquè si algun equip va estar més a prop que l'altre d'assolir els tres punts va ser ell, però no va saber aprofitar el desconcert dels locals per rematar-lo al contraatac. La sensació que els visitants van deixar de guanayar dos punts es va fer palesa al final.
El derbi va tenir ben poca història. Una primera meitat sota mínims i sense ocasions i una segona un pèl més entretinguda, però només pels gols. Patri va clavar una falta a l'escaire (53'), i quan semblava que els locals es tranquil·litzarien, va arribar l'1-1 en aprofitar Kiko una pilota perduda dins l'àrea (59'). A partir d'aquí, més nervis en els de casa i els lloretencs que van perdonar l'1-2, sobretot en una acció d'Oriol Serra, sol davant Buendía (79').

UE Llagostera: Buendía; Rubio, Pau, Nene, Vallejo; Ubach, Cristian Mora, Marc Boada, Casagran; David Costa i Jordi Vilà
També van jugar: Herrera, Patri, Xavi Pérez i Palomeras

CF Lloret: Toni; Jordi Valls, Poderoso, George, Manel; Martí, Albert Marcos, Àlex Bertran, 'Peke'; Oriol i Dani Cuervas
També van jugar: Kiko, Èric, Saül i Petete

Gols: 1-0 Patri (53') i 1-1 Kiko (59')

Àrbitre: Rubio Ponsatí. Va mostrar targetes grogues al local Pau i als visitants Manel, George, Edu i al técnic 'Fede' Domínguez.

El próxim partit serà diumenge dia 16, després de la presentació del CF Lloret, davant l'Atlètic Gironella. Vinga, doncs!