diumenge, 17 de febrer del 2008

CF LLORET - CF OLESA (1-2)

Derrota del primer equip del CF Lloret a casa davant l'Olesa Montserrat. El resultat ha estat d'1-2. El gol lloretenc l'ha fet Albert Batllosera.

Segona derrota consecutiva a casa contra un dels equips de la zona alta de la classificació. Els de 'Fede' Domínguez, amb una alineació molt més ofensiva que de costum, no han pogut amb un rival que ha rendibilitzat pràcticament al màxim les poques ocasions de les que ha disfrutat.
A la primera part, el Lloret ha buscat la porta rival però les idees en atac han estat escasses i només Albert Marcos, en jugades per banda esquerra, ha portat perill a l'àrea visitant. L'Olesa, tot i que no ha buscat massa el gol, ha pogut avançar-se just al final del primer temps; Toni, ben col·locat, ho ha evitat. La repressa ha estat més moguda i l'Olesa s'ha trobat amb dos gols. El primer després d'una jugada per banda dreta que ha acabat amb una passada de la mort; el segon, en un llançament de falta directe que no ha encertat a aturar Toni. Amb l'entrada d'Àlex Bertran, Batllosera i Jordi Valls el joc ofensiu ha agafat més ritme. El gol del Lloret ha arribat a pocs minuts pel final. Ha estat Batllosera l'home qui ha engaltat un bon centre, a mitja altura, de Jordi Valls. Amb els locals buscant el gol a la desesperada s'ha produït una jugada polémica, a causa d'unes possibles mans dins l'àrea d'un dels defensors de l'Olesa. El gol no ha arribat i el partit ha finalitzat amb derrota.
Mentre els protagonistes es retiraven, el técnic local, 'Fede' Domínguez, ha vist la vermella directa per protestar a l'àrbitre del partit la jugada polèmica del possible penal favorable al Lloret.

CF Lloret: Toni; Poderoso, Héctor, George, Manel; Petete, 'Peke'; Kiko, Albert Marcos; Oriol i Dani Cuerva
També han jugat: Àlex Bertran, Batllosera i Jordi Valls

CF Olesa Montserrat: Puyol; Alberto, Font, Manolo, Rafa Bello; Xavi, Arturo, Duran, Pelegrin; Martínez i Condi
També han jugat: Raül, Baroni, Capilla i Franganillo

Gols: 0-1 Duran (58'), 0-2 Condi (75') i 1-2 Batllosera (82')

Àrbitre: Bastida Torres. Ha amonestat Poderoso, Héctor, Petete i Kiko per part del Lloret; i Puyol, Arturo i Martínez per part de l'Olesa. Ha expulsat per doble amonestació el visitant Alberto i amb vermella directa el técnic local 'Fede' domínguez, quan el partit ja havia finalitzat.

L'home del partit: Batllosera. La seva entrada al camp ha donat molta més fluidesa al joc ofensiu del Lloret i, a més, ha estat l'autor del gran gol de la tarda.