dimarts, 26 de febrer del 2008

UE VIC - CF LLORET (2-2)

El primer equip del CF Lloret va jugar diumenge a la tarda a Vic i va empatar (2-2) amb gols de Jordi Valls i Marc Soler.

És una informació que ampliem gràcies a la crónica de Marc Domínguez al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA:

Jugant contra 12 és difícil.
El Lloret va patir un arbitratge molt casolà que li va impedir sortir de Vic amb la victòria. Un penal molt rigorós de Marc (els mateixos jugadors locals es van sorprendre), que va acabar amb l'expulsió del mateix jugador, va propiciar l'empat a 2 quan passaven cinc minuts del temps reglamentari. Abans d'això, l'empat a 1 dels locals va venir precedit d'un fora de joc que va deixar sols dos jugadors locals davant de Toni. Amb aquest panorama era molt complicat que el Lloret pogués treure res més positiu que un empat. I això que en el primer temps els de Lloret de Mar van portar tot el ritme del joc. Valls en el minut 30 va avançar els seus gràcies a una centrada d'Àlex, i poc després Valls, un altre cop, i Saül van tenir el 0-2 a prop. Amb l'1-1, i després de l'expulsió del porter Prat, Marc, de falta, va avançar el Lloret. Un gran gol, però que no va ser suficient.

UE Vic: Sanús; Carrascal, Goñi, Genís, Casas; Pla, Mario, Rubén, Carrasco; José Luís i Puigdesens
També van jugar: Joanet, Pacheco i Prat (p. s.)

CF Lloret: Toni; Poderoso, Marc Soler, George, Manel; Héctor, Batllosera, Jordi Valls, Àlex Bertran; Saül i Kiko
També van jugar: Martí, David, Albert Marcos, 'Peke' i Dani Cuerva

Gols: 0-1 Jordi Valls (30'), 1-1 Joanet (50'), 1-2 Marc (65') i 2-2 Puigdesens (p.) (95')

Àrbitre: Bertomeu García. Va amonestar Goñi, Casas, Pla, José Luís i Pacheco pel Vic, i George, Jordi Valls, Saül, Kiko i Martí pel Lloret. A més, va expulsar amb vermella directa el local Prat (64') i del visitant, per doble groga, Marc (95')