diumenge, 2 de març del 2008

CF LLORET - CE BERGA (2-2)

Empat del primer equip al Camp Municipal d'Esports davant el CE Berga (2-2). Els gols lloretencs han estat obra d'Oriol i 'Peke'.

Rival fàcil el que ens visitava, però només en la teórica, ja que a la pràctica no ha estat així. Els de 'Fede' Domínguez no han pogut amb un equip de la zona baixa de la classificació i només han pogut treure un empat que ha deixat un mal sabor en la grada del Municipal.
El partit, en la seva primera part, no ha tingut un dominador clar. Fins que no han passat els minuts no s'han reconegut les intencions de cadascún dels equips. La del Lloret era la de portar la iniciativa atacant, sense masses ideies, tot s'ha de dir; la del Berga, esperar en defensa per sortir ràpid a la contra. I d'una jugada de contraatac ha arribat el primer gol visitant. L'ha fet el davanter Viladomat al quedar-se sol davant Xavi (que ha debutat a causa de la lesió de Toni) i al superar, també, George.
La repressa ha tingut la mateixa tónica. Les entrades d'Albert Marcos i 'Peke' han donat més frescura a l'atac i les ocasions no s'han fet esperar. El gol de l'empat l'ha fet Oriol, aprofitant una errada en el refús del porter rival. Pocs minuts més tard, l'àrbitre ha decidit mostrar la segona groga al mateix Oriol, per una falta inexistent sobre el porter del Berga, deixant els locals amb un home menys. Han anat passant els minuts i el Berga s'ha tornat a possar per davant en una de les poques arribades a l'àrea de Xavi. En temps de descompte, amb el Lloret a la desesperada, 'Peke' ha aprofitat una badada defensiva rival, en una centrada des de la banda dreta, per tancar el marcador amb l'empat a 2 definitiu.

CF Lloret: Xavi; Poderoso, Marc Soler, George, Manel; Oriol, Batllosera; Jordi Valls, Àlex Bertran; Saül i Kiko
També han jugat: 'Peke', Albert Marcos, Dani Cuerva, Martí i David

CE Berga: Asier; Jodar, Marmi, Garros, Garrido; Cristian, Litus, Lacalle, Barcons; Viladomat i Cerro
També han jugat: Àngel, Noguera, Sisa i Cortizo

Gols: 0-1 Viladomat (31'), 1-1 Oriol (55'), 1-2 Àngel (67') i 2-2 'Peke' (90')

Àrbitre: Pascual Oliva. Ha amonestat Poderoso, Jordi Valls i 'Peke' pel Lloret; i Asier, Garrido, Lacalle, Viladomat i Àngel pel Berga. A més, ha expulsat per doble amonestació el local Oriol (58') i el visitant Cristian (91').