dimarts, 1 d’abril del 2008

UE TARADELL - CF LLORET (1-2)

El primer equip del CF Lloret va jugar al camp de la UE Taradell i va guanyar per 1-2 amb gols de Batllosera i Albert Marcos.

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA:

El Lloret es va esforçar de valent per aconseguir una treballada victòria que li permet situar-se a la meitat de la taula amb un bon coixí de punts respecte a la zona baixa.
Els de 'Fede' Domínguez, però, van exercitar-se al límit per superar cadascuna de les adversitats que tant el Taradell com l'àrbitre li presentaven. Els lloretencs van acabar amb vuit homes (més una quarta expulsió quan Kiko era a la banqueta), però això no va ser suficient per impedir que els de la Selva guanyessin els tres punts.
Un gol olímpic de Batllosera (5') va obrir la llauna, i semblava que el partit quedava encarrilat. Però l'expulsió d''Alex Bertran en el minut 30' va ser el primer obstacle que calia superar. En l'arrencada del segon temps, un penal de Poderoso, que va significar la segona expulsió del Lloret, va suposar l'1-1. Però amb dos homes menys els de 'Fede' Domínguez van ser capaços de fer un ràpid contraatac i Marcos, que acabava d'entrar, va marcar l'1-2 (75'). Deu minuts després, tercera expulsió, però el resultat ja no va variar, tot i l'assetjament final dels locals.

UE Taradell: David; Albert, Molas, Joan, Dot; Cuenca, Morató, Ivan, Manel; Solà i Valls
També van jugar: Cano i Pere

CF Lloret: Serafín; Jordi Valls, Poderoso, George, Manel; Petete, Batllosera; Kiko, Àlex Bertran; Oriol i Saül
També van jugar: Héctor, Albert Marcos, Dani Cuerva, Marc Soler i Martí

Gols: 0-1 Batllosera (5'), 1-1 Manel (p.) (70') i 1-2 Albert Marcos (75')

Àrbitre: Vizcarro Caparrós. Va amonestar Albert, Dot, ivan, Manel i Pere pel Taradell; i Jordi Valls, Manel, George, Batllosera i Saül pel Lloret. A més, va expulsar per doble amonestació Cano del Taradell i Poderoso del Lloret; i amb vermella directa els lloretencs Àlex Bertran i Marc Soler.